Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Geosuunnittelija

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva suunnittelija tai jo kokeneempi osaaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva infrapuolen insinööri- / DI-tutkinto. Hakijalta odotamme oma-aloitteellisuutta ja sujuvaa työotetta niin ryhmässä kuin yksin. Eduksi luetaan myös kokemus erilaisista infra-alan suunnittelu ja/tai rakennustehtävistä.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolisia geosuunnittelijan tehtäviä, kuten ratasiltojen geotekniikkaa, radan stabiliteetin parantamista, nykyisen raiteen perusparannusten suunnittelua, uusien raiteiden pohjarakenteiden suunnittelua jne. Tehtävässä on eduksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Geosuunnittelijana voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä yhteistyötahomme hakuportaalin kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun Mari Laitinen,
puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi