Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Liikenne- ja logistiikasuunnittelijoita ja -projektipäälliköitä

Etsimme timantinkovia osaajia liikenne- ja logistiikkasuunnittelun kasvavaan tiimiimme. Arvostamme soveltuvaa koulutustaustaa sekä rohkeaa ja avointa asennetta uusia haasteita kohtaan. Alan työkokemus ja halu luoda turvallisempaa, käytettävämpää ja sujuvampaa liikennettä ovat ehdottomasti plussaa. Lisäksi toivomme, että hektisessä projektiympäristössä toimiminen on sinulle luontaista, etkä pelkää vastuunottoakaan.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset hyödyntämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Proxionilla työskentelee noin 40 rata- ja väyläsuunnittelun ammattilaista, joiden ydinosaaminen on laaja: pohjarakenteiden suunnittelusta ratateknisiin ja liikenteenhallinnan järjestelmiin. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjoamme  kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Mikkelissä Tampereella ja Pieksämäellä.

Älä enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi

Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa tarvittaessa suunnittelun liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen puh. +358 40 58 70 499, mikko.saarinen@proxion.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi