Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Nuorempi suunnittelija /geosuunnittelu

Etsinnässä timanttiseen geosuunnittelutiimiin lisävahvistukseksi jo hiukan suunnittelukokemusta omaava, kehityshaluinen tekijä nuoremmaksi suunnittelijaksi.
Valittu henkilö voi työskennellä joustavasti millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla tai kotitoimistolla.

Roolissasi pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin ratainfran suunnitteluhankkeisiin, joissa geosuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. radan, sähköradan, turvalaitteiden ja siltojen perustamis-, kuivatus- ja routasuojausrakenteiden mitoitukset.

Työssäsi et ole yksin, vaan toimit tärkeänä osana Proxionin infrasuunnitteluryhmää ja koko suunnitteluliiketoimintaa.
Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja haluat kehittyä geoasiantuntijaksi ja vaativien rakenteiden pohjarakennussuunnittelijaksi. Proxionilla sinulla on siihen hyvät mahdollisuudet ja tukena osaava taustajoukko.

Koulutukseltasi voit olla rakennusalan DI tai insinööri. Toivomme sinulta hyvää perusosaamista geoteknisistä mitoitusmenetelmistä ja ymmärrystä maarakentamisesta.
Eduksesi luetaan, jos olet käyttänyt Geocalc -laskentaohjelmaa ja AutoCAD on sinulle tuttu. Kokemus Tekla Civilin käytöstä on plussaa.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa  hakulomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi