Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Opinnäytetyön tekijä ERTMS-Digileap -hankkeeseen

Eurooppalainen rautatieliikenteen hallintajärjestelmä (ERTMS) tulee parantamaan rautatieliikenteen houkuttelevuutta kulkutapana ja avaa rautateille uusia innovaatiomahdollisuuksia. Suomessa ERTMS-järjestelmän käyttöönotto on etenemässä ensimmäiseen ERTMS-tason 2 koerataan, jonka jälkeen järjestelmä laajenee käyttöön koko rataverkolle tulevina vuosina. Nykyiseen kansalliseen junakulunvalvontajärjestelmään verrattuna ERTMS-järjestelmä on kansainvälisesti yhteensopiva ja se tuo mukanaan radioverkot ja paikannuksen osaksi turvallisuuskriittistä järjestelmää. Proxionin johdolla perustetaan ERTMS-yhteistyöverkosto tukemaan digirata-hanketta ja edistämään ERTMS-järjestelmien tutkimusta, kehitystä sekä käyttöönottoa Suomessa. ERTMS-Digileap-hankkeen osana tullaan tekemään tutkimusta mm. ERTMS älyverkosta.

Haemme ERTMS-Digileap-hankeeseen opinnäytetyön (gradu tai diplomityö) tekijöitä seuraavilla taustoilla:

• Radiotekniikan osaaminen
• Kyberturvallisuus
• Ohjelmistokehitys

Opinnäytetyön tarkka aihe päätetään hakijan kanssa yhdessä huomioiden opintotausta ja kiinnostuksen kohteet.

Proxion on yli 120 asiantuntijan dynaaminen ja kasvava, raideliikenteen ja sen infran suunnitteluun ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Olemme edelläkävijä mm. duoraideliikennejärjestelmän käynnistämisessä Suomessa, autonomisen raideliikenteen kehittämisessä ja radioverkkoon perustuvan eurooppalaisen rautatieliikenteen ohjausjärjestelmän (ERTMS) kehittämisessä. Töitä Proxionissa tehdään hyvällä meiningillä ja työsuhde-eduilla höystettynä  monilla paikkakunnilla sekä etänä. Porukkaan on helppo kuulua ja toivommekin, että sinulle tulee halu jatkaa raideliikenteen kehittämistä kanssamme myös valmistuttuasi.

Jätä hakemus TÄÄLLÄ.

Lisätiedot:

Toni Jukuri 040-8664792 tai Hanne Ala-Harja 050-5248669

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi