Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Projektipäälliköitä

Haemme timanttiseen joukkoomme uusia, rohkeita ja ennakkoluulottomia projektipäälliköitä.

Haettavilta henkilöiltä odotamme monipuolista kokemusta ja näyttöjä projektien menestyksekkäästä läpiviemisestä. Kokemus raidemaailmasta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Mikäli olet tottunut pitämään langat käsissäsi, kokonaisuuksien hahmottaminen on vahvuutesi ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, voit olla hakemamme henkilö.

Projektipäälliköiden tehtävänkuvat tullaan räätälöimään valittujen henkilöiden osaaminen ja vahvuudet huomioon ottaen. Tehtävänkuvat tulevat pitämään sisällään mm. projektinjohtotehtäviä, sisäistä yhteistyötä vaihtuvien projektiryhmien ja asiantuntijoiden kanssa, toimimista asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmien parissa, suunnittelua, organisointia ja vetäjän roolin ottamista.

Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Haettavat projektipäälliköt voivat työskennellä millä tahansa toimistollamme: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen RTK-Henkilöstöpalvelujen hakulomakkeen kautta TÄÄLTÄ.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun Patrik Hujaselta puh: 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi