Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Liikennesuunnittelu- ja raideliikenteen simulointiasiantuntija

Oletko sinä kiinnostunut raideliikenteestä ja raideliikenteen simuloinnista?

Laajennamme Proxionin liikennesuunnittelun osaamiskenttää ja olemme hankkimassa vuoden 2021 alussa käyttöömme simulointiohjelmistoa raideliikenteen tarpeisiin. Samalla etsimme myös aiheesta kiinnostunutta osaajaa vahvistamaan monipuolista liikennesuunnittelun tiimiämme.

Liikennesuunnittelun tiimin vahvuus on hyvä yhteishenki, innovatiivisuus, avoimuus ja halu toteuttaa myös uusia ideoita ja kartoittaa avoimesti uusia mahdollisuuksia raideliikenteen kehittämiseksi. Viimeisimpiä projektejamme on Seinäjoki-Vaasa -rataosuuden hankearviointi (nopeudennostolle Sn 140) sekä Kaakkois-Suomen ratakapasiteetin ja ratatyöhankkeiden vaikutusten tarkastelu.

Toimenkuvaasi voidaan muotoilla oman kiinnostuksesi mukaan, yhtenä isona kokonaisuutena raideliikenteen simulointi ja siihen liittyvät toimeksiannot. Pääset mukaan liikennesuunnittelun monipuolisiin projekteihin ja saat toimia simulointiasiantuntijana myös yli tiimirajojen ylittyvissä projekteissa.

Mahdollisia projektiaiheitasi voivat olla:

  • Rautatieinfran pullonkaulapaikkojen kartoittaminen ja tutkiminen sekä kehitystoimenpiteiden kartoitus simulointi apuna
  • Aikataulurakenteen häiriöherkkyyden tarkastelu
  • Sähkönsyötön riittävyyden arviointi simulointia hyödyntäen
  • Uusien tai muutettavien liikennepaikkojen vaikutus linjaliikenteen sujuvuuteen ja mäkeenjäänteihin
  • Rautatieliikennejärjestelmän toiminta häiriötilanteissa
  • ERTMS-vaikutukset ratakapasiteettiin
  • Muut raideliikenteeseen liittyvät selvitykset, esimerkiksi tarveselvitykset

Toivomme, että sinulla on alaa tukeva koulutus ja kokemusta simulointiohjelmistosta sekä laajaa kiinnostusta aiheeseen liittyen. Toivomme, että haluat perehtyä syvällisesti simuloinnin saloihin ja olla myös aktiivisesti yhteistyössä valkoidun toimittajan kanssa sekä toimia järjestelmän pääkäyttäjänä. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Proxionilla sinun tukenasi on yli 100 rautatiealan osaajaa ja toimipisteistä voit valita itsellesi mieleisen Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta, Mikkelistä tai Pieksämäeltä.

Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeella ja tule osaksi Proxionin menestystarinaa!

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa tarvittaessa:

Tiimipäällikkö Katriina Pietilä, puh.+358 40 862 0959, katriina.pietila@proxion.fi

Liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen, puh.+358 40 587 0499, mikko.saarinen@proxion.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi