Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Tekninen asiantuntija / ohjelmistokehittäjä

Raideliikenne on digiä.  Suomessa valmistaudutaan liikenteenhallinnassa uusiin radioverkkopohjaisiin ratkaisuihin, joilla päästään kohti digitaalista ja älykästä raideliikennettä. Ensimmäiset radioverkkoon nojaavat ERTMS -toteutukset ovat jo valmisteilla. Big data ja avoimet rekisterit mahdollistavat datan hyödyntämisen tukemaan raideliikenteen, -infran ja -kunnossapidon toimenpiteiden suunnittelua. Ohjelmistojen avulla tehokkuus, ympäristö ja turvallisuus kehittyvät positiivisesti elinkaaren eri vaiheissa.

Etsimme kasvavaan joukkoomme raideliikenteen kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöitä. Tällä hetkellä kasvavassa Raideliikenteen Digipalvelut -yksikössä työskentelee noin 15 asiantuntijaa ERTMS:n, analyysien ja ohjelmistojen parissa.  Asiantuntijoiden tehtävät painottuvat kiinnostuksen ja osaamistaustan mukaan tiimien välillä. Ohjelmistopainotteiset asiantuntijat ovat mukana data-analyyseissä, karttavisualisoinneissa, ohjelmistokehityksessä sekä ERTMS:ssä.

Digi -tiimiin haemme ohjelmistokehittäjää, joka on kotonaan datan analysoinnin ja sen visualisoinnin parissa, sekä hallitsee ohjelmistojen ketterän toteuttamisen. Voit olla etsimämme osaaja, jos hallitset Pythonin, JavaScriptin, Javan ja SQL-tietokannat. Eduksi on myös kokemus Reactista, paikkatiedosta ja karttasovelluksista (esim. QGIS), toiminnanohjaus- ja kunnossapidon järjestelmistä, integraatioista, IoT:sta ja mobiilisovelluksista. Osaat myös tuottaa selkeää kirjallista aineistoa. Kaikkea ei tokikaan tarvitse osata, vaan asenne ratkaisee – kerro siis meille, mitä osaat.

Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toimipiste voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Proxionilla pääset mukaan tekemään raidealan tulevaisuutta ja kehittämään ympäristöystävällistä liikkumista. Työkavereinasi toimivat Suomen huipputekijät. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaat työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut ovat vain yksi esimerkki tarjoamistamme henkilöstöeduista.  Tule haastatteluun, niin kerromme lisää!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hakulomakkeen kautta klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:

Markus Jaatinen, liiketoimintajohtaja, Raideliikenteen Digipalvelut,  puh.050 59 88 470

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi