Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Tekninen asiantuntija

Raideliikenne on murroksessa. Suomessa valmistaudutaan liikenteenhallinnassa uusiin radioverkkopohjaisiin ratkaisuihin, joilla päästään kohti digitaalista ja älykästä raideliikennettä. Ensimmäiset radioverkkotekniikkaan nojaavat ERTMS-toteutukset ovat jo valmisteilla.

Etsimme kasvavaan joukkoomme raideliikenteen kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden tekijöitä. Tällä hetkellä kasvavassa Raideliikenteen Digipalvelut -yksikössämme työskentelee noin 15 asiantuntijaa ERTMS:n, data-analyysien ja ohjelmistojen parissa.

Haluamme vahvistaa osaamistamme erityisesti radioverkkojen, junienkulunvalvontajärjestelmien sekä liikenteen simuloinnin osalta. Tulevat työtehtävät voivat kohdistua mm. vaatimusmäärittelyiden, RAMS-asioiden, kaluston ja ratainfran mallintamisen, radan teknisten järjestelmien tai kulunvalvontajärjestelmien suunnittelun ja asiantuntijatehtävien alueille.

Haemme joukkoomme aihepiiristä innostuneita tekijöitä. Työkokemus raideliikenteestä, tietoliikenteestä tai ohjelmistokehityksestä on eduksi, mutta asenne ratkaisee. Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toimipiste voi sijaita Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä tai Oulussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hakulomakkeen kautta klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:

tiimipäällikkö ERTMS, Heidi Sunnari, 040 18 95 350

liiketoimintajohtaja, Digipalvelut, Markus Jaatinen, 050 59 88 470

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi