Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Tiimipäällikkö, digi- ja ohjelmistoratkaisut

Sinä reipas ja monipuolisista tehtävistä pitävä ohjelmistokehittäjä, oletko hakemassa uutta vaihdetta urallasi? Etsimme kasvavaan timanttisten tekijöiden joukkoomme Digi- ja ohjelmistoratkaisut -tiimin vetäjää.

Proxionin Raideliikenteen Digipalvelut -liiketoiminta toimii kolmella osa-alueella ja sen 20 hengen vahvuus on kasvussa. Olemme merkittävä ERTMS/ETCS -konsultoinnin ja palveluiden tuottaja, mikä koostuu järjestelmän määrityksestä, suunnittelusta ja selvityksistä. Tarjoamme raideliikenteen ja rekistereiden sekä tiedon hyödyntämisen palveluita erilaisten analyysien, tiedon rikastamisen ja paikkatietoon perustuvien karttavisualisointien muodossa. Innovatiivisena uusien sovellusten ja ratkaisujen pilotoijana sekä toteuttajana hyödynnämme edistyksellisiä teknologioita sekä ohjelmisto-osaamistamme.

Digi- ja ohjelmistopalvelut tiimin tiimipäällikkönä toimit esimiehenä tiimillesi, johdat ohjelmistokehitysprojekteja sekä osallistut myös itse sovelluskehitykseen. Olet mukana asiakasyhteistyössä ja pystyt osaamisellasi kääntämään asiakastarpeita ohjelmistojen vaatimuksiksi. Kykenet tunnistamaan asiakastarpeita ja luomaan ajatuksia digitalisaation hyödyntämisestä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja pystyt pitämään monet langat käsissäsi. Ohjelmistojen teko sujuu sinulta ketterästi nykyaikaisilla ohjelmointikielillä. Osaat tuottaa selkeää kirjallista aineistoa ja työskentely onnistuu myös englanniksi. Eduksi on kokemus mobiiliskaalautuvista ratkaisuista, käyttöliittymien suunnittelusta, SaaS palveluista, avoimen datan ja paikkatietojen hyödyntämisestä. Kaikkea ei tarvitse osata, vaan asenne ratkaisee.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Toimipisteesi voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hakulomakkeen kautta klikkaamalla tästä.

Lisätietoja:

liiketoimintajohtaja, Raideliikenteen Digipalvelut, Markus Jaatinen, 050 59 88 470

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi