Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Tiimipäällikkö, Turvallisuus ja riskienhallinta

Oletko kiinnostunut raideliikenteen kehittämisestä ja tiimityöskentelystä yhdessä raideliikennealan asiantuntijoiden kanssa? Tunnetko olevasi kannustava ja avoin joukkuepelaaja, jolla on pelinlukutaitoa ja kyky hallita suurempia kokonaisuuksia? Haluatko edetä urallasi ja astua nykyistä suurempiin saappaisiin?

Tarjoamme juuri sinulle mahdollisuuden antaa lisäboostia urallesi. Organisaatiomme kasvaessa, etsimme Turvallisuus ja riskienhallinta -tiimiimme asiantuntevaa tiimipäällikköä.

Roolissasi vastaat tiimin kehittämisestä ja johtamisesta. Kasvatat tiimiäsi uusilla asiantuntijoilla ja huolehdit asiakassuhteista tulosvastuullisesti. Toimit osana Koulutus ja turvallisuus -liiketoiminnan johtoryhmää ja sinulla on asiantuntijarooleja erilaisilla projekteilla. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset näkemystä ja ymmärrystä rautateiden monitoimijaympäristöstä, paineensietokykyä sekä taitoa kannustaa tiimiläisiäsi ylittämään itsensä. Sinulla on soveltuva korkeakoulutausta (arvostamme suoritettuja opintoja aihepiiriin liittyvistä aineista esim. turvallisuusjohtaminen ja riskienhallinta), osaamista riskienhallintamenettelyistä ja -työkaluista ja kokemusta turvallisuus- ja laatujohtamisesta. Arvostamme aiempaa kokemusta rauta-/raitioteistä. Tuotat sujuvasti suomenkielellä raportteja ja muuta tekstisisältöä.

Alan asiantuntijana Proxion on sinulle varmastikin tuttu. Olemme vahvasti kasvava organisaatio, jonka fokus on raideliikenteessä. Olemme suurin suomalainen rautatietekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Haluamme uudistaa alaa ja tavoitteenamme on kaksinkertaistaa raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä – pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa yhdessä Suomen timanttisimman porukan kanssa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset nauttimaan henkilöstörahastomme eduista. Työskentelypaikkakuntasi voi olla mikä tahansa toimipaikoistamme: Helsinki, Tampere, Mikkeli, Pieksämäki, Kuopio tai Oulu.

Älä enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeella. Toimi pikaisesti: haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa tarvittaessa Koulutus ja turvallisuus -yksikön liiketoimintajohtaja Vesa Korpi puh. +358 40 686 2234, vesa.korpi@proxion.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi