Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Turvalaitesuunnittelijoita ja projektipäälliköitä

Haemme osaksi vahvasti kasvavaa turvalaitesuunnittelun tiimiämme uusia timanttisia tekijöitä! Odotamme sinulta alan työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta, soveltuvaa koulutusta (ins.AMK/ DI) ja palavaa intohimoa alaan ja itsesi kehittämiseen. Olet analysointikykyinen ja omaat yhteistyötaitoja sekä joustavuutta – ominaisuuksia, jotka ovat avaintekijöitä vaativien suunnitteluhankkeiden onnistumiselle. Kannat epäröimättä vastuun niin omien projektiesi onnistumisesta kuin tiimisi suoriutumisestakin. Tiiviissä asiantuntijaorganisaatiossa tarvitaan lisäksi avoimuutta, reiluutta, olennaiseen keskittymistä ja yhteisen hyvän puolesta toimimista.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Älä enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi

Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa tarvittaessa suunnittelun liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen puh. +358 40 58 70 499, mikko.saarinen@proxion.fi

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi