Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Turvalaitesuunnittelun tiiminvetäjä

Turvalaitesuunnittelun tiiminvetäjä

Oletko kiinnostunut raideliikenteen kehittämisestä ja tiimityöskentelystä yhdessä raideliikennealan asiantuntijoiden kanssa? Tunnetko olevasi kannustava ja avoin joukkuepelaaja, jolla on pelinlukutaitoa ja kyky hallita suurempia kokonaisuuksia? Haluatko edetä urallasi ja astua nykyistä suurempiin saappaisiin?

Tarjoamme juuri sinulle mahdollisuuden antaa lisäboostia urallesi. Organisaatiomme kasvaessa, etsimme hiottuun turvalaitesuunnittelun tiimiimme uutta tiiminvetäjää nykyisen luotsin siirtyessä uuden ERTMS-tiimimme vetäjäksi.  Saappaat ovat siis suuret, mutta täytettävissä.

Roolissasi vastaat siitä, että tällä hetkellä noin 15 hengen asiantuntijatiimi rokkaa tuloksekkaasti ja voi hyvin. Kasvatat tiimiäsi yhä uusilla asiantuntijoilla ja saat vastuuta myyntiaktiviteeteista. Toimit osana suunnitteluyksikön johtoryhmää ja sinulla on asiantuntijarooleja eri projekteilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Meillä on häpeilemättä Suomen paras turvalaitetiimi ja haluamme olla sitä myös jatkossa – tämän ylläpidossa myös sinulla on merkittävä rooli. Tehtävässä onnistumiseen tarvitset näkemystä ja ymmärrystä rautatietekniikasta, taitoa kannustaa tiimiläisiäsi ylittämään itsensä ja kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa.

Alan asiantuntijana Proxion on sinulle varmastikin tuttu. Olemme vahvasti kasvava, täysin suomalaisomisteinen organisaatio, jonka fokus on raideliikenteessä. Olemme myös suurin suomalainen rautatietekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Suunnitteluyksikkömme palveluksessa on tällä hetkellä noin 60 suunnittelijaa ja/tai asiantuntijaa. Haluamme uudistaa alaa ja tavoitteenamme on kaksinkertaistaa raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä – pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa yhdessä Suomen timanttisimman tiimin kanssa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa. Työskentelypaikkakuntasi voi olla mikä tahansa toimipaikoistamme: Helsinki, Tampere, Mikkeli, Pieksämäki, Kuopio tai Oulu.

Älä enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi . Voit jättää hakemuksen myös Duunitoriin.

Lisätietoja tehtäviin liittyen antaa tarvittaessa suunnittelun liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen puh. +358 40 58 70 499, mikko.saarinen@proxion.fi

 

Mikä on sinun erikoistaitosi?

Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta. Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.

Tule töihin Proxionille!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi