Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Digipalvelut

Rakkaudesta rautateihin ja dataan

Proxion tuottaa ketterästi digitalisaatioon, dataan ja ohjelmistokehitykseen liittyviä palveluita. Meillä on pitkä kokemus rautateiden teknisiin järjestelmiin liittyvien järjestelmien kehitystyöstä ja toimimme merkittävällä panoksella rataverkon kunnonhallinnan digitalisoinnin parissa. Etsimme jatkuvasti uusia sovelluskohteita avoimen datan, sensorien ja mobiiliteknologian älykkäälle yhdistämiselle.

Tunnemme paikkatietojen hyödyntämisen ja laadunhallinnan kuin omat taskumme – olipa kyseessä sitten havainnollisten karttavisualisointien tuottaminen tai paikkatietoaineistojen ja -järjestelmien auditointi.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä – etsitään yhdessä uusia tapoja käyttää dataa ja digitaalisia työkaluja.

ProX – tasoristeyssovellus

Vartioimattomista tasoristeyksistä voi saada varoituksen matkapuhelimeen Proxionin ProX-sovelluksella. Se huomauttaa käyttäjää jo hyvissä ajoin ennen tasoristeystä. Applikaation hälytyksen tarkoituksena on herättää tielläliikkuja havainnoimaan tarkemmin ja näin ollen parantaa omalta osaltaan liikenneturvallisuutta.

Proxionin ProX-sovellus on ilmainen, jotta mahdollisimman moni voisi ottaa sen käyttöönsä ja näin vaikutukset turvallisuuden parantumiselle olisivat suuremmat. Sovellus ei koskaan korvaa perinteisiä tasoristeysturvalaitteita ja ihmisten omaa havaintokykyä ja varovaisuutta, mutta auttaa omalta osaltaan turvallisemman liikkumisen tukemisessa.

iOS-sovellus on ladattavissa Apple-puhelimiin AppStoresta. Versio Android-käyttöjärjestelmää käyttäviin älypuhelimiin on jo kehitteillä.