Open 8.00 – 16.00 | Administration and Invoicing 0207 495 400 | Training Inquiries 0207 495 401info@proxion.fi

 

Proxionin suunnittelutiimiin uutta tulivoimaa

Proxionin suunnittelutiimiin uutta tulivoimaa

Kevään ja alkukesän aikana Proxionin Tampereen toimistolla ollaan saatu toivotella tervetulleeksi useampikin uusi Timanttitiimiläinen. Toukokuussa Proxionin turvalaitetiimi kasvoi kahdella alan huippuosaajalla.

Kun Marko Johansson ja Tiina Koskinen liittyivät osaksi turvalaitesuunnittelutiimiä toukokuun puolessa välissä, sai Proxion jo ennestään vahvaan turvalaitetiimiinsä kaksi pitkän linjan asiantuntijaa lisää. Molemmilla tulokkailla on takanaan mittava ura ja merkittävää raidealan kokemusta, jota uuden työyhteisön lisäksi arvostetaan myös kentällä.

Mikä sitten saa alan rutinoituneen tekijän hyppäämään uuden junan kyytiin?

”Kaipasin uralleni uusia tuulia ja olin kuullut Proxionin työyhteisöstä vain pelkkää hyvää. Siirtyminen Proxionille tuntui siis houkuttelevalta”, kertoo turvalaitesuunnittelun asiantuntijatehtävissä toimiva Tiina. Erityisasiantuntija-roolissa työskentelevä Marko komppaa pitkäaikaista työtoveriaan ja lisää, että Proxionin eteenpäinpyrkivyys ja innovatiivisuus olivat seikkoja, jotka vaikuttivat uuteen työpaikkaan ja rooliin siirtymiseen. Työskentely jatkuvasti kehittyvässä ja ennakkoluulottomasti raidealaa kehittävässä organisaatiossa herätti mielenkiinnon.

Myös Proxionilla on ilolla todettu ja huomattu, että toimivan ja huomioonottavan työyhteisön maine on kiirinyt myös oman organisaation seinien ulkopuolelle. Rooli raidealan uudistajana ja kehittäjänä on niin ikään merkityksellinen ja tärkeä. Suunnittelupalvelujen liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen on erityisen tyytyväinen saatuaan joukkoihinsa lisää vahvistuksia alan huippujen rinnalle: ”On mahtavaa nähdä, että Proxion on houkutteleva työnantaja myös kokeneempienkin asiantuntijoiden mielestä. Marko ja Tiina tuovat mukanaan arvokasta osaamista ja näkemystä turvalaitetiimiimme ja nämä asiantuntijarekrytoinnit tukevat vahvasti myös strategista linjaustamme”.

Sekä Tiina että Marko ovat innolla sukeltaneet suunnittelun projektien pariin. Marko mainitsee, että työn mielekkyyden kannalta on merkityksellistä, että työnantaja pystyy tarjoamaan sellaisia työtehtäviä, joissa asiantuntija pääsee täysipainoisesti hyödyntämään omaa ammattitaitoaan ja kokemustaan. Tiina lisää, että hyvä tiimihenki yhdessä kannustavan ja innostavan ilmapiirin kanssa luovat sellaisen kokonaisuuden, jossa työntekijän on helppo loistaa. Liiketoimintajohtaja-Mikko nyökyttelee ja kertoo allekirjoittavansa Tiinan ja Markon ajatukset täysin. ”Työnantajan tehtävä on tarjota tekijöilleen haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, jotta ammattitaito karttuu ja pysyy yllä. Työn monipuolisuutta lisäävät myös tiimiläisten ja työkavereiden kirjavat urataustat ja osaamisalat. Olemme onnistuneet luomaan positiivisesti haastavan työympäristön, jossa työntekijä pystyy vaikuttamaan oman työnsä sisältöön”, Mikko summaa.