Open 8.00 – 16.00 | Administration and Invoicing 0207 495 400 | Training Inquiries 0207 495 401info@proxion.fi

 

Toni Jukuri Proxionin Arviointi- ja hyväksyntäpalvelut -yksikön liiketoimintajohtajaksi

Toni Jukuri Proxionin Arviointi- ja hyväksyntäpalvelut -yksikön liiketoimintajohtajaksi

Toni Jukuri on aloittanut Proxionin uuden Arviointi- ja hyväksyntäpalvelut -liiketoimintayksikön johtajana 1.10.2020 alkaen. Jukuri on työskennellyt aikaisemmin mm. Arviointilaitoksen (ISA) teknisenä johtajana, osastopäällikkönä ja projektipäällikkönä asiantuntijatöissä Sweco Infra & Rail Oy:ssa, ryhmäpäällikkönä, laatupäällikkönä (ISA) sekä pääarvioijana Arviointi- ja hyväksyntäpalveluissa NRC Group Finland Oy:ssa sekä projektipäällikönä, ERTMS-asiantuntijana ja turvallisuusasiantuntijana VR Track ja VR-Rata Oy:ssa. Hänellä on laaja kokemus raideliikenteen uuden sukupolven tekniikan ja innovaatioiden hyväksymisestä kaupalliseen käyttöön, osajärjestelmien turvallisuuden arvioinneista sekä tulevan ERTMS-tekniikan kehitysprojekteista niin rata- kuin veturilaitetekniikassa. Uudessa toimessaan Toni tulee luotsaamaan Proxionin uutta Arviointi- ja hyväksyntäpalvelut -liiketoimintayksikköä.

”Olen ylpeä, kun saamme Proxionin käyttöön Tonin osaamisen ja ammattitaidon”, toteaa Proxionin toimitusjohtaja Timo Savolainen. ”Toni tuo huippukovaan asiantuntijajoukkoomme uudenlaista tietotaitoa, hän tulee myös osaksi Proxionin johtoryhmää. Uuden liiketoimintayksikön perustaminen tukee oivallisesti kasvustrategiaamme ja laajentumispyrkimyksiämme.”

Nyt perustettavan Arviointi- ja hyväksyntäpalvelut liiketoimintayksikön tavoitteena on toimia uusien raideliikennettä eteenpäin vievien järjestelmien mahdollistajana, tukijalkana ja ponnahdusalustana sekä turvallisen ja sujuvan liikenteen varmistajana.  ”Olen todella innoissani siirtymisestäni Proxionille”, kertoo liiketoiminajohtaja Toni Jukuri. ”Olen otettu ja ylpeä saadessani liittyä osaksi innovatiivisen ja proaktiivisen Proxionin tulevaisuuden tarinaa, joka tähtää raideliikenteen huimaan kasvuun ja sen täyden potentiaalin hyödyntämiseen”.

Proxion on vuonna 2005 perustettu raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava konserni. Proxionin ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit. Proxion työllistää liki sata kokenutta ja kokeilunhaluista huippuosaajaa. Proxionin pääkonttori on Helsingissä, ja muut toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella, Oulussa ja Pieksämäellä.

 

LISÄTIETOJA:

Timo Savolainen, toimitusjohtaja, p. 044 08 82 216

Toni Jukuri, liiketoimintajohtaja, p. 040 86 64 792