Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
gbfi

Uutiset

Ylivoimainen enemmistö suomalaisista haluaa valtiolta lisärahaa raiteisiin

Suomalaiset myös uskovat, että junien käyttö lisääntyy. Isoista ratahankkeista Tampereen ja Turun tunnin junat ovat lähellä kansalaisten sydämiä. Jäämeren rata ja Tallinna-tunneli taas jäävät vähemmälle huomiolle.

Marko Varpunen Proxion Rataopiston liiketoimintajohtajaksi

Marko Varpunen on aloittanut Proxion Rataopiston liiketoimintajohtajana 12.3.2018 alkaen. Varpunen on työskennellyt aikaisemmin mm. Censeo Oy:ssä turvallisuusasiantuntijana ja -arvioijana.

Proxion myy tytäryhtiö Welado Oy:n

Raideliikenteen suunnittelu-, projektitoimitus- ja ohjelmistopalveluita tarjoava Proxion-konserni on myynyt tytäryhtiönsä Welado Oy:n koko osakekannan sen toimivalle johdolle.

Uusi, ilmainen ProX-kännykkäsovellus varoittaa tasoristeyksistä

Tasoristeysonnettomuudet ovat jälleen puhuttaneet Suomessa viime viikkoina Hangon traagisen onnettomuuden jälkeen. Nyt esittelemme uudenlaisen ratkaisun, joka hälyttää ja lisää tietoisuutta lähellä olevista tasoristeyksistä. Ilmainen ProX-älypuhelinsovellus on ladattavissa iOS-puhelimiin Applen AppStoresta.

Repe Harmanen Proxionin toimitusjohtajaksi

Repe Harmanen on nimitetty Proxionin uudeksi toimitusjohtajaksi. Harmanen aikoo edistää erityisesti Proxionin digitaalisia ratkaisuja, raideliikennettä kehittäviä palveluita sekä yritysjärjestelyitä. Pitkän aikavälin tavoitteena on kotimaisen raideliikenteen ja ympäristöystävällisen kilpailukyvyn lisääminen.

Timo Savolainen Proxion-yhtiöiden kehitysjohtajaksi

Timo Savolainen on aloittanut Proxion-yhtiöiden kehitysjohtajana 7.8.2017 alkaen

Proxion konserni vahvistaa ydintoimintojaan - Rakennuttamisen palvelut siirretään riippumattomalle Welado Oy:lle

Vuonna 2005 perustettu raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava konserni Proxion eriyttää rakennuttamisen palvelut Welado Oy:lle.

”ESSI Etelä-Suomen junaliikenteen kehityskuva” on julkaistu 12.4.2017

Liikenneviraston suunnitelmajulkaisu ”ESSI Etelä-Suomen junaliikenteen kehityskuva” on julkaistu 12.4.2017 (Liikenneviraston suunnitelmia 3/2017). Mielenkiintoisessa ja ajatuksia herättävässä suunnitelmassa on pyritty analysoimaan väestön lisääntymisen ja kysyntäennusteiden kautta kehitystarpeita Etelä-Suomen junaliikenteeseen ja infrastruktuuriin liittyen.

Proxion Helsingin toimisto muuttaa uusiin tiloihin 1.3.

Proxionin Helsingin toimisto muuttaa uusiin tiloihin 1.3.2017. Jatkossa löydät meidät Lime Parkin tiloista, osoitteesta Ratamestarinkatu 7a, 00520 Helsinki; myös posti löytää perille tällä uudella osoitteella. Meille on nyt vain kivenheiton matka Pasilan asemalta. Tervetuloa

Proxion laajenee Kuopioon

Proxionin jalansija Savon seudulla laajenee uuden Kuopion toimiston myötä. Löydät meidät jatkossa siis myös Kuopiosta Technopoliksen katon alta, osoitteesta Viestikatu 7. Pieksämäen konttorimme muuttaa myös uusiin tiloihin osoitteeseen Myllykatu 14 B.