Ota yhteyttä
figb

Uutiset

Uusi, ilmainen ProX-kännykkäsovellus varoittaa tasoristeyksistä

Tasoristeysonnettomuudet ovat jälleen puhuttaneet Suomessa viime viikkoina Hangon traagisen onnettomuuden jälkeen. Nyt esittelemme uudenlaisen ratkaisun, joka hälyttää ja lisää tietoisuutta lähellä olevista tasoristeyksistä. Ilmainen ProX-älypuhelinsovellus on ladattavissa iOS-puhelimiin Applen AppStoresta.

Repe Harmanen Proxionin toimitusjohtajaksi

Repe Harmanen on nimitetty Proxionin uudeksi toimitusjohtajaksi. Harmanen aikoo edistää erityisesti Proxionin digitaalisia ratkaisuja, raideliikennettä kehittäviä palveluita sekä yritysjärjestelyitä. Pitkän aikavälin tavoitteena on kotimaisen raideliikenteen ja ympäristöystävällisen kilpailukyvyn lisääminen.

Timo Savolainen Proxion-yhtiöiden kehitysjohtajaksi

Timo Savolainen on aloittanut Proxion-yhtiöiden kehitysjohtajana 7.8.2017 alkaen

Proxion konserni vahvistaa ydintoimintojaan - Rakennuttamisen palvelut siirretään riippumattomalle Welado Oy:lle

Vuonna 2005 perustettu raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava konserni Proxion eriyttää rakennuttamisen palvelut Welado Oy:lle.

”ESSI Etelä-Suomen junaliikenteen kehityskuva” on julkaistu 12.4.2017

Liikenneviraston suunnitelmajulkaisu ”ESSI Etelä-Suomen junaliikenteen kehityskuva” on julkaistu 12.4.2017 (Liikenneviraston suunnitelmia 3/2017). Mielenkiintoisessa ja ajatuksia herättävässä suunnitelmassa on pyritty analysoimaan väestön lisääntymisen ja kysyntäennusteiden kautta kehitystarpeita Etelä-Suomen junaliikenteeseen ja infrastruktuuriin liittyen.

Proxion Helsingin toimisto muuttaa uusiin tiloihin 1.3.

Proxionin Helsingin toimisto muuttaa uusiin tiloihin 1.3.2017. Jatkossa löydät meidät Lime Parkin tiloista, osoitteesta Ratamestarinkatu 7a, 00520 Helsinki; myös posti löytää perille tällä uudella osoitteella. Meille on nyt vain kivenheiton matka Pasilan asemalta. Tervetuloa

Proxion laajenee Kuopioon

Proxionin jalansija Savon seudulla laajenee uuden Kuopion toimiston myötä. Löydät meidät jatkossa siis myös Kuopiosta Technopoliksen katon alta, osoitteesta Viestikatu 7. Pieksämäen konttorimme muuttaa myös uusiin tiloihin osoitteeseen Myllykatu 14 B.

Turvalaiteasentajan koulutus

Olemme nyt tuottaneet Liikenneviraston toimeksiannosta uudistetun oppimateriaalin, joka vastaa täydellisesti alan tarpeisiin ja jolla koulutuksia pitkän tauon jälkeen voi taas antaa.

Proxion – Going Global

Proxion on valittu KasvuOpen –finaalissa 20 potentiaalisimman kansainvälistyjän joukkoon. Vahva tahtomme kansainvälistyä ei jäänyt KasvuOpen-tiimiltä huomaamatta – pääsimme mukaan Going Global –ohjelmaan, jonka myötä saamme lisää työkaluja ja uusia kontakteja kansainvälistymisemme tueksi. We Keep The World On Track!

Muutokset radanpidon turvallisuusohjeisiin ja niiden vaikutukset

Radanpidon turvallisuusohjeet päivittyivät kesällä, ja tässä esitetään haastattelu joka käytiin Rataopiston Koulutuspäällikkö Juha Vuorisen kanssa asian tiimoilta.