Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Proxion kasvaa kahdella yrityskaupalla

Raideliikenteen ennakkoluuloton asiantuntijayritys Proxion toteuttaa visiotaan askel kerrallaan. Strategiansa mukaisesti yritys kasvaa ja vahvistaa osaamistaan kokonaisvaltaisena ja innovatiivisena infra-alan ammattilaisena. 

Proxion Oy on ostanut oululaisen, maanlaajuisesti toimivan CC Infra Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2008 perustettu CC Infra Oy on vankka ammattilainen, joka tarjoaa osaamistaan infra- hankkeiden ja rautateiden kunnossapidon projektinjohto- ja asiantuntijatehtävissä, uusien teknologioiden kehittämisessä ja käyttöönotossa sekä turvallisuus- ja koulutuspalveluissa.

– Proxionin ja CC Infran osaamisalueet täydentävät toisiaan tuoden markkinoille uuden vaihtoehdon. Suomeen syntyy mo- nipuolisesti rautatiealan kattava ja asiakaskunnan arvostama palveluyritys, jossa etenkin projektitoimintaan ja suunnitteluun yhdistyvät uudenlaiset ja edistykselliset teknologiat ja toimintatavat, CC Infran toimitusjohtaja Antti Haapalahti kertoo.

– Proxion tunnetaan alansa haastajana ja sellaisena aiomme pysyä. Kasvavien resurssien ansiosta voimme palvella asiakkaitamme myös entistä suuremmissa hankkeissa. Olemme asiakkaillemme tehokas kumppani, sillä jatkossa voimme tarjota kaikki projektiin liittyvät palvelut yhdestä paikasta, Proxionin toimitusjohtaja Matti Tervonen sanoo.

Proxion keskittää voimavarojaan myös infra-alan projektinjohdon sekä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden kehittämiseen, sillä yrityksellä on kiinnostusta tarjota palvelujaan muillekin toimialoille.

– Meillä on käynnissä useita tietomallinnukseen ja uusiin palvelukonsepteihin liittyviä hankkeita. Kehitystyömme johtaa infran rakentamista tehostaviin ja asiakkaitamme hyödyttäviin palveluihin, Tervonen jatkaa.

Kustannuspaineet rasittavat rautatieliikennettä ja liikenne- infraa ylipäätään. – Tarvitaan uusia innovaatioita, tehokkuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Proxion edustaa uudenlaista ajat- telua alalla. Me kyseenalaistamme, kehitämme ja kokeilemme. Kasvutarinamme on osoitus siitä, että tekemällä asioita uudella tavalla voi löytää paikkansa ja menestyä, hallituksen puheenjohtaja Petri Puikkonen pohtii.

Proxionin liikevaihto on yhdistymisen jälkeen noin 8 milj. euroa, työntekijöitä on noin 70. Uutta henkilöstöä tullaan rekrytoimaan jo kevään aikana. Proxion toimii liiketoimintakaupan jälkeen ketterästi koko Suomen alueella ja erityisesti Pohjois-Suomen alueella yrityksen ote infrahankkeissa vahvistuu.


Proxionista entistä vahvempi kouluttaja
Proxion on vahvistanut myös koulutustarjontaansa hankkimalla Destia Rail Oy:ltä Rataopiston liiketoiminnan vuoden 2015 vaihteessa. Kaupan myötä Proxion tuottaa koulutuspalveluja entistä laajemmalle asiakaskunnalle.

– Koulutuspalvelut ovat osa ydinliiketoimintaamme. Nyt tehty liiketoimintakauppa on vahva lisä nykyiseen koulutustarjontaamme. Se vahvistaa osaamistamme rataliiketoiminnan kaikki osa-alueet kattavana asiantuntijana, Proxion Oy:n toimitusjohtaja Matti Tervonen kertoo.

Yhteystiedot:

Proxion Oy, toimitusjohtaja Matti Tervonen, 020 749 5405, matti.tervonen@proxion.fi


CC Infra, toimitusjohtaja Antti Haapalahti, 040 526 2371, antti.haapalahti@ccinfra.fi

Proxion Iso.png