Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Proxionin liiketoiminta laajenee raideinfran suunnitteluun

Rautateiden innovatiivinen asiantuntija, suunnittelija ja rakennuttaja
Proxion laajentaa huhtikuun alussa raideinfran suunnitteluun.
Samalla Proxion avaa uuden toimipisteen Tampereelle.

– Raideinfran suunnittelu istuu konserniimme luontevasti, koska Proxion toimii jo laajasti raideinfra-alalla, kertoo Proxionin toimitusjohtaja Matti Tervonen. – Tampere oli luonteva valinta uuden liiketoiminnan kotikaupungiksi, koska meillä ei ollut vielä Länsi-Suomen alueella toimistoa. Tampere on myös vahva kasvukeskus, jossa riittää asiantuntevaa henkilöstöä nyt ja tulevaisuudessa.

Uudistus laajentaa rautatietekniikan ja projektijohtamisen osaamista

Proxion vahvistuu uudistuksessa kokonaisella huippuosaajien tiimillä, josta osa työskentelee Tampereella, osa Helsingissä.

– Mukana on niin rautatietekniikan asiantuntijoita kuin projektinjohdollista huippuosaamista, Matti Tervonen toteaa. – Olemme tehneet yhteistyötä uuden liiketoimintajohtajamme Mikko Saarisen kanssa jo puoli vuosikymmentä ja tiedämme, että hän pystyy johtamaan uutta liiketoimintayksikköämme tehokkaasti. Hän tuo meille kullanarvoista kokemusta suurien infrasuunnitteluprojektien vetämisestä ja sopii positiivisena ja aikaansaavana ihmisenä hyvin Proxionin joukkoon. Sama pätee myös muihin raideinfran suunnittelussa aloittaviin ammattilaisiin.

Maarakennesuunnittelu on strateginen askel kohti tulevaa

Huhtikuussa toteutuva uudistus noudattaa konsernin strategiaa. – Tavoitteenamme on kehittyä suunnittelutaloksi, joka pystyy vastaamaan infrasuunnittelusta myös muissa väyläratkaisuissa kuin rautateillä, kertoo Matti Tervonen.

”Uusi tiimi kasvattaa Proxionin ennestään vaikuttavaa osaamista. Tarjoamme asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Kun sovitamme saumattomasti yhteen rautateiden teknisten järjestelmien ja maarakenteiden suunnittelun, meistä tulee entistäkin kiinnostavampi kumppani ja vahvempi kilpailija.”

– Mikko Saarinen, infrasuunnittelun liiketoimintajohtaja

Lataa tiedote pdf muodossa tästä.