Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Proxion Rataopisto kouluttaa TRIPLA- hankkeen urakoitsijoita

Proxion Rataopisto on aloittanut huhtikuussa yhteistyön YIT:n kanssa Tripla-hankkeen Ratatyöturvallisuuskoulutuksissa

Laadukasta ja joustavaa koulutusta

Proxion Rataopisto on kouluttanut tuhansia ratatyöntekijöitä vuosien varrella, ja on ollut mukana edistämässä alan turvallisuutta jo peräti 10 vuotta.

- Haluamme palvella Tripla-hanketta mahdollisimman hyvin tarjoamalla laadukasta koulutusta joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. On hienoa olla mukana työskentelemässä Suomen suurimman työmaan turvallisuuden hyväksi ja tehdä yhteistyötä YIT:n kanssa tämän hankeen eteen toteaa Rataopiston avainasiakaspäällikkö Merja Parkkila.

Rataopisto tarjoaa monipuolisen koulutuskattauksen ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan ja infrarakentamisen turvallisuuskoulutusohjelmat.  Kouluttajamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia. Proxion Rataopisto tuo koulutukset koulutettavien luokse - koulutustapahtumia järjestetään joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri Suomea.

Proxion Rataopisto

TRIPLA.png

Tripla herättää Pasilan henkiin

Keski-Pasila on Helsingin keskeisimpiä kehityshankkeita tulevien vuosien aikana. Pasilan keskus Tripla yhdistää Itä- ja Länsi Pasilan toisiinsa, samoin kuin uuden asuinalueen sen pohjoispuolella ja suunnitteilla olevat korkeat tornitalot sen eteläpuolella.

Tripla on jättimäinen rakennushanke, johon kuuluu kolme korttelia. Triplan kokonaislaajuus on yhteensä noin 183 000 kerrosneliötä. Tripla valmistuu vaiheittain vuosina 2019–2022.

Lue lisää YIT:n Tripla hankkeestä tästä.

YIT Tripla hankkeen havainnekuvia