Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Päällysrakennepätevyys (Pääl)

Päällysrakennepätevyyttä Tarvitaan radan päällysrakennetöistä vastaamiseen sekä radan päällysrakenteen liikennekelpoisuuden arviointiin, tarkastamiseen ja hyväksymiseen rakennus-, asennus- tai huoltotyön jälkeen radan käyttöön ottamiseksi.

  • Päällysrakennepätevyys edellyttää tehtävään soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (vähintään teknikko tai rakennusmestari) sekä 
  • Vähintään kolmen (3) vuoden monipuolista ratatyökokemusta ja ohjattua harjoittelua päällysrakennetöissä. Työkokemuksen tulee sisältää vaihteiden asennustöitä sekä jatkuvakiskorakenteeseen liittyviä rakentamis- ja kunnossapitotöitä. Henkilöllä, jolla ei ole em. peruskoulutusta, on oltava vähintään kuuden (6) vuoden monipuolinen työkokemus ratatöistä.
Muuta huomioitavaa

Viisi päivää kestävä kurssi sisältää päällysrakennepätevyyden saamiseksi edellytettävät suunnatun koulutuksen teoriaopinnot, josta oppilaalle annetaan hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen todistus. Päällysrakennepätevyyden voi myöntää työnantaja, kun kaikki pätevyyden myöntämisen edellytykset täyttyvät.

Varaa koulutus avoimista koulutuksistamme

Pyydä tarjous koulutuksesta