Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Kun tiimi on vahva,
mahdollisuudet ovat rajattomat

Jokaisella proxionilaisella on oma erikoistaitonsa – yksilöllinen vahvuus, jota kehittämällä voi nousta oman erikoisosaamisalueensa huipuksi. Taitomme yhdistämällä meidän on mahdollista saavuttaa mitä tahansa.

Liiketoimintamme kasvaessa ja toimintamme kehittyessä tarvitsemme jatkuvasti joukkoomme omien alojensa timantinkovia kärkitekijöitä, jotka tietävät että menestys syntyy palavalla intohimolla ja kovalla työllä.

Meidän kanssamme pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haasteellisten asiakastoimeksiantojen parissa. Arvostamme uteliaisuutta, joka auttaa tuottamaan asiakkaillemme uusia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Hyvinvoiva työyhteisö, keskinäinen arvostus sekä tasapuolinen ja oikeudenmukainen kohtelu ovat meille tärkeitä. Ymmärrämme toiveesi ja tarpeesi eri elämäntilanteissa, ja pyrimme mahdollistamaan yksilölliset ratkaisut erilaisille työn tekemisen tavoille.

 Tutustu proxionilaisiin

Panostamme työntekijöihimme, koska meille on tärkeää, että joukkomme koostuu alan parhaista monitaitureista myös tulevaisuudessa. Henkilöstömme osaaminen, jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat perusta yhteiselle menestyksellemme.

Heidi Sunnari Proxionilla olen päässyt kehittämään osaamistani monipuolisesti Lue lisää
Tuomas Lonka Proxionin kasvun ja kehittymisen myötä myös omat työtehtäväni ovat kehittyneet Lue lisää

Tule töihin Proxionille!

Proxionilaiset ovat oman alansa asiantuntijoita; luotettavia ja motivoituneita osaajia, joita yhdistää kyky tuottaa asiakkailleen yllättäviäkin ratkaisuja. Toivomme näitä ominaisuuksia myös hakijoiltamme. Tutustu tarkemmin avoimiin työpaikkoihimme, odotamme hakemustasi.

Etkö löytänyt avoimista työpaikoistamme osaamistasi vastaavaa tehtävää?

Jos sinulla on erikoistaitoja, joista haluat meidän tietävän, ota rohkeasti yhteyttä.
Haemme joukkoomme jatkuvasti lisävahvistusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen: proxionrekry@proxion.fi