Ota yhteyttä
figb

Ohjelmistoarkkitehti

Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme kehittyvään ohjelmistotiimiin ammattitaitoista ohjelmistoarkkitehtia tai suunnittelijaa monipuolisiin ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelu- ja kehitystehtäviin. Voit olla kokenut ohjelmistosuunnittelija etsimässä mahdollisuutta siirtyä arkkitehtuuritason tehtäviin, taikka jo kokenut ohjelmistoarkkitehti.

Sinulla on takanasi korkeakoulutason opinnot, joissa pääpaino on tietojenkäsittelyssä, sisältäen myös sulautettujen järjestelmien opintoja. Sinulla on kokemusta vaativien hajautettujen ja osin sulautettujen järjestelmien kehittämisestä. Sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.  Linux ja Open source -ohjelmistojen hyödyntäminen ovat sinulle tuttuja. Osaat tietomallinnusta ja HTML, JavaScript, SQL, PHP, Python- ja C++-kieliä ja sinulla on selkeä käsitys tietoturvallisten järjestelmien toteuttamisesta. Osaat myös dokumentoida suunnitelmasi UML-kuvauksia hyödyntäen ja soveltaa ketteriä kehitysprosesseja.

Kykenet ottamaan vastuun järjestelmien arkkitehtuuri- ja ohjelmistosuunnittelusta, tekemään ohjelmisto- ja työkaluvalinnat projektien mukaan sekä toimimaan ohjelmistoprojektin vetäjänä yhteistyössä muiden kanssa. Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen, omatoiminen ja joustava. Et arastele toimimista kansainvälisissä asiakasprojekteissa vaativissakin olosuhteissa. Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Proxionilla pääset työskentelemään ennakkoluulottomassa, mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä kiinnostavien ja haastavien projektien parissa. Pääset kehittämään ohjelmistotuotteita ja vaikuttamaan Proxionin ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen.  Työkavereinasi tulevat olemaan oman alansa kovimmat ammattilaiset, jotka eivät säiky vaativienkaan tehtävien edessä. Osana innovatiivista työyhteisöä voit jatkuvasti kehittää myös omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Loistavan työyhteisön lisäksi pääset myös nauttimaan Proxionin tarjoamista henkilöstöeduista – miltä kuulostaisi esimerkiksi mahdollisuus käyttää Espanjassa sijaitsevaa hulppeaa Villaa?

Mikäli mielit osaksi Proxionin huipputiimiä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi

Tarvittaessa lisätietoja antavat Anssi Krooks, 040-725 60 20 / anssi.krooks@proxion.fi tai Kari Lehtinen, 040 778 17 13 / kari.lehtinen@proxion.fi