Ota yhteyttä
0207 495 400
ma-pe 8.00-16.00
figb

Suunnittelu

  • Suunnittelupalvelut
  • Suunnittelmien tarkastus ja arviointi

Näillä eväillä löydämme parhaat mahdolliset suunnitteluratkaisut sekä energiasäästön että kustannustehokkuuden näkökulmasta.

Työssämme otamme huomioon asiakkaan toiveet ja hankkeeseen vaikuttavat seikat kokonaisvaltaisesti projektin alusta loppuun saakka. Pyrimme aina siihen, että tuotamme ympäristön, yhteiskunnan ja elinkaaren kannalta kestäviä ratkaisuja. Hyödynnämme toiminnassamme alan uusinta osaamista ja tuoreinta teknologiaa, joten pystymme takaamaan sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.  

Teemme kokonaisvaltaista suunnittelua yhdessä laajan yhteistyöverkostomme kanssa. Tiimimme tuntee viimeisimmät kansalliset ja EU-tason määräykset sekä alan ohjeistuksen/Liikenneviraston ohjeistukset, ja suunnittelijamme ovat olleet myös mukana tuottamassa useita Liikenneviraston määrittelemiä ohjeita.

Työskentelytapamme on ennakkoluuloton ja haasteita pelkäämätön. Tinkimätön osaamisemme ja innovatiivinen työotteemme mahdollistavat laadukkaan ja korkeatasoisen työnjäljen, johon vain Proxion pystyy!

Turvallisuus ja tehokkuus

Työmme on parantaa rautateiden ja muiden liikenneväylien turvallisuutta ja vähentää riskitekijöitä. Hankkeen aikana asiantuntijamme tekevät jatkuvaa riskienhallintaa, jotta lopputulos on varmasti ensiluokkainen ja turvallinen.