Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Hafizur Rahman mukaan Proxionin infrasuunnittelutiimiin

Hafizur Rahman mukaan Proxionin infrasuunnittelutiimiin

Proxion sai lokakuussa uuden osaajan, kun pitkän linjan ratasuunnitteluosaaja Hafizur Rahman liittyi infrasuunnittelutiimiin. Hafizur on innoissaan Proxionin monipuolisuudesta – tavoitteena on auttaa vahvistamaan tiimin mainetta alansa ykkösenä.

Proxionin Pasilan-toimipisteellä on lokakuun alusta lähtien saattanut nähdä vilauksen tuoreista kasvoista, kun infrasuunnittelutiimissä on aloittanut uusi osaaja, ratasuunnittelun asiantuntija Hafizur Rahman. Diplomi-insinööriksi Oulun yliopistosta valmistuneella Hafilla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus ratasuunnittelun asiantuntijatehtävistä – viimeiset 15 vuotta hän on työskennellyt Pöyryn leivissä. Mikä sai Hafizurin siirtymään Proxionille?

Proxion on kiinnostanut minua yrityksenä pitkään, sillä se tarjoaa aiempaa työpaikkaani monipuolisemman näköalapaikan rautatietekniikkaan, hän kertoo.

Myös Hafin esimies Mikko Saarinen tunnistaa saman vahvuuden:

-Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monialaisesti kaikki rautatietekniikkaan liittyvät palvelut aina teknisistä järjestelmistä pohjarakanteiden suunnitteluun. Tämä tarjoaa työntekijöillemme mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja avaa rautatiejärjestelmän lainalaisuudet läpi tekniikka-alueiden. Olemme pieni toimija suunnittelumarkkinassa, mutta suuri toimija rautatietekniikkaan liittyvissä asiantuntijapalveluissa. Meillä on pienen kasvuyrityksen vahvuudet: olemme joustavia ja pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme lisähaasteita sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan tekemiseen.

Hafin avoin hakemus johti lopulta työhaastatteluun, ja haastattelun jälkeen plakkarissa oli uusi työpaikka. Asiantuntijan työtehtäviin kuuluu muun muassa toiminnan kehittämistä, nuorten suunnittelijoiden ohjaamista ja konkreettista suunnittelutyötä, jota Hafizur tekee edelleen suurella innolla. Ratasuunnitteluala inspiroi kokenutta asiantuntijaa haastavuudellaan:

Ala on vaikea, mutta samalla mielenkiintoinen. Työllä ei koskaan ole tiettyjä raameja – jokainen kohde on erilainen, ja niinpä soveltaminen on jatkuvaa. Tämä tuo myös piristävää vaihtelua – ja samalla oppimismahdollisuuden myös kokeneemmille asiantuntijoille, Hafi kertoo.

Ratasuunnittelun konkari kertoo tuovansa Proxionille vuosikymmenten myötä kertyneen kokemuksensa tie- ja ratasuunnittelusta, alasta, jota ei voi koulun penkillä oppia. Hafi odottaa innolla, että pääsee mukaan vahvistamaan Proxionin mainetta Suomen parhaana ratasuunnittelutalona.

Entä mitä tuumii uudesta tiimiläisestä esimies Mikko?

Hafin kaltaisen asiantuntijan siirtyminen joukkoomme osoittaa, että olemme alallamme varteenotettava vahva tekijä ja työnantajakuvamme on positiivinen. Hafi on otettu innolla vastaan – uskon, että koko organisaatioomme syntyy positiivista virettä, kun nähdään, miten kovan luokan asiantuntijoita meille siirtyy.