Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Hyvä suunnittelu takaa laadukkaan ja turvallisen toteutuksen

Hyvä suunnittelu takaa laadukkaan ja turvallisen toteutuksen

Tasoristeysvaroituslaitos valmistui aikataulussa ja testit laboratoriossa saatiin tehtyä suunnitelman mukaan. Testien aikana kaikki satamaan asennettavat ulkolaitteet koottiin asennuskuntoon ja testattiin samalla konfiguraatiolla, kuin ne satamassakin ovat. Järjestelmäkaappi, valaisinpylväät soittokelloineen ja akselintunnistinanturi pakattiin autoon ja kuljetettiin Vuosaaren satamaan. Projektitiimi oli satamaan jo aiemmin toimittanut ja asentanut tarvittavat kaapeloinnit, aurinkopaneelit ja tuuligeneraattorin.

Asennus ja käyttöönotto tapahtuivat hyvin talvisissa olosuhteissa, mutta karaistuneet Proxionilaiset hoitivat homma tyylikkäästi ja ammattitaidolla. Järjestelmän ja valaisinpylväiden asennus sujui muutamassa päivässä hyvin toteutettujen valmisteluiden avulla. Käyttöönotto asennuspaikalla sujui jouhevasti, kun koko järjestelmä testattiin huolella ja testien aikana löytyneet viat ja muutostarpeet korjattiin ennakkoon jo laboratoriossa.

ProXion TRL tasoristeysvaroituslaitos ProXion EIS energiajärjestelmällä on nyt siis asennettu ja käyttöönotettu Vuosaaren sataman yksityisraiteelle. Kyseinen laitos on ensimmäinen kokonaan Proxionin itse kehittämä ja toteuttama laitos. Laitoksen toimintaa seurataan ja raportoidaan Proxionin etähallinnan kautta. Järjestelmä kerää tilastoa laitoksen toiminnasta jatkuvasti. Raporttien muodossa saadaan mielenkiintoista informaatiota laitteen toiminnasta jatkokehitystä silmällä pitäen.

EIS-terveisin, Kari

aurinkopaneelit.png

Järjestelmäkaappi asennettuna Vuosaaren satamassa.

aurinkopaneelit.png

Aurinkopaneelien asennus käynnissä.

kayttoonottotesti.png

Sami ja Kimmo tekemässä käyttöönottotestejä.

varusteet-saan-mukaan.png

Satamassa on kylmää tuulta ja lunta. Varusteet sään mukaan.