Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Raideinfrastuktuurin asiantuntija Proxion hakee toimitusjohtajaa Viroon

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat raideinfrastruktuurin julkiset ja yksityiset projektit.

Nyt Proxion on perustamassa tytäryhtiötä Viroon ja etsii Tallinnassa sijaitsevaan yksikköön rohkean visionääristä toimitusjohtajaa viemään osaamisen Baltian kautta koko Euroopan laajuisiin raideprojekteihin.

”Viron toimitusjohtajan ensimmäisenä tehtävänä on rekrytoida 20 osaajaa ja rakentaa asiantuntijaorganisaatio Proxionin tuella. Hänen tulee laatia pitkän aikavälin strategia ja toimintasuunnitelma toiminnan laajentamiseksi Baltian projektien kautta myös muualle Eurooppaan. Lisäksi toimitusjohtaja osallistuu vahvasti Proxionin koko toiminnan kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä”, toimitusjohtaja Timo Savolainen tiivistää.

Haemme ihmistä, jolla on missio

Proxionin toiminta pohjaa vahvoihin arvoihin sekä tapaan haastaa perinteiset tavat tehdä asioita. Siksi myös Viron toimitusjohtajan tulee olla oikeanlainen persoona, joka kokee omaksi asiakseen kehittää puhtaampia liikennemuotoja.

“Olemme raidealan uudistaja. Missiomme on rohkeilla avauksilla mahdollistaa rautatieliikenteen merkittävä kasvu. Alan kehittäminen menee liikevoiton edelle. Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä, samoin se, että teemme asiat rehdisti, luotettavasti ja autamme asiakkaitamme konkreettisesti”, Proxionin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Petri Puikkonen kuvailee.

Toimitusjohtajalla täytyy olla näkemystä rohkean ja luovan asiantuntijatiimin rakentamisesta. Hänen on osattava johtaa asiantuntijoiden kehittymistä työssään, luoda väyliä innovaatioille ja taata työrauha.

“Arvostamme henkilöä, joka nauttii oman työnsä kehittämisestä. Rautatiealan osaaminen on tietysti etu, mutta luotamme siihen että löydät eri alojen väliset yhtäläisyydet nopeasti ja sisäistät uudet asiat vaivatta. Puhut ainakin viroa, venäjää ja englantia ja osaat myydä. Suomen kielen taito on erittäin iso etu”, Timo Savolainen sanoo.

Vaatimukset ovat kovat, mutta toimitusjohtajalla on johdon vahva tuki. Sisäisiä avainhenkilöitä ovat myös henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Pia Haavisto, Baltian aluepäällikkö Jussi Nieminen sekä suunnittelun liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen.

Työskentele eurooppalaisen raideliikenteen kehityksen kärjessä

Tutustu tarkemmin tuleviin tehtäviisi Virossa sekä Proxionin työkulttuuriin. Toimitusjohtajana ensimmäisiä tehtäviäsi on aloittaa 20 osaajan rekrytointiprosessi.

“Vakituinen työ Proxionin Viron keulassa alkaa viimeistään vuoden 2021 alussa. Herätä mielenkiintomme kertomalla, miten osaamisesi ja kokemuksesi mahdollistaan sinun aloittavan työt heti täydellä teholla. Tärkeintä on, että saamme aidon kuvan persoonastasi”, Timo Savolainen toivoo.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse suoraan toimitusjohtaja Timo Savolaiselle. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, lähetä ne sähköpostitse ja Savolainen on sinuun myöhemmin yhteydessä.

ceo timo savolainen

Timo Savolainen
Toimitusjohtaja
timo.savolainen@proxion.fi
+358 44 088 2216

HAKU ON PÄÄTTYNYT. Haku tehtävään päättyy 11.12. tai kunnes sopiva henkilö löytyy. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.