Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Märt Ehrenpreis Proxion Estonia OÜ:n toimitusjohtajaksi

Märt Ehrenpreis Proxion Estonia OÜ:n toimitusjohtajaksi

Märt Ehrenpreis on aloittanut Proxionin Viron tytäryhtiön, Proxion Estonia OÜ:n toimitusjohtajana 5.1.2021 alkaen. Ennen Proxionin palvelukseen siirtymistään Ehrenpreis työskenteli  AS Eesti Raudteen (ER) palveluksessa Telekommunikaatio- ja turvalaiteyksikön  johtajana. Hänellä on laajaa kokemusta Viron rautatietoimialasta ja erityisesti rautateiden liikenteenohjausjärjestelmistä. Uudessa toimessaan Märt tulee luotsaamaan Proxion Estonia OÜ:ta tavoitteena Proxionin vahva kasvu myös Virossa.

”Olen iloinen, että saamme Märtin osaksi Proxionin työyhteisöä”, toteaa Proxion-konsernin toimitusjohtaja Timo Savolainen. ”Märt tuntee Viron rautatiekentän kuin omat taskunsa ja hän tuo mukanaan kullanarvoista paikallistuntemusta ja -osaamista, joita tarvitaan uuden liiketoiminnan kasvattamisessa.”

Vuoden 2021 aikana Proxion Estonia OÜ tulee rekrytoimaan useita raidealan asiantuntijoita – näiden asiantuntijoiden haastattelut alkavat välittömästi. ”Haluamme Proxion Estonia OÜ:n palvelukseen Viron parhaat asiantuntijat, minkä lisäksi tulemme myös panostamaan uusien osaajien kasvattamiseen ja oppilaitosyhteistyöhön”, kertoo tuore toimitusjohtaja Märt Ehrenpreis. ”On hienoa päästä osaksi kansainvälistyvän Proxionin tarinaa ja kehittämään liiketoimintaa Viron maaperällä.”

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, koulutus- ja ohjelmistopalveluita tuottava konserni. Proxionin ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit. Proxion työllistää yli 100 kokenutta alan asiantuntijaa. Proxion-konsernin pääkonttori on Helsingissä, ja muut toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Tallinnassa.

Märt Ehrenpreis, Proxion Estonia OÜ (kuva: Silver Raidla)

 

LISÄTIETOJA:

Timo Savolainen, Proxion-konserni, toimitusjohtaja p. +358 44 088 2216

Märt Ehrenpreis, Proxion Estonia OÜ toimitusjohtaja p. +372 58 55 449