Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Palvelumme

Suunnittelupalvelut

Suunnittelutyössämme otamme huomioon asiakkaan toiveet ja hankkeeseen vaikuttavat seikat kokonaisvaltaisesti projektin alusta loppuun saakka. Pyrimme aina siihen, että tuotamme ympäristön, yhteiskunnan ja elinkaaren kannalta kestäviä ratkaisuja. Hyödynnämme toiminnassamme alan uusinta osaamista ja tuoreinta teknologiaa, joten pystymme takaamaan sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Digipalvelut

Meillä on pitkä kokemus rautateiden teknisiin järjestelmiin liittyvien järjestelmien kehitystyöstä ja toimimme merkittävällä panoksella rataverkon kunnonhallinnan digitalisoinnin parissa. Ennakkoluuloton ja haasteita pelkäämätön työskentelytapamme on tehnyt meistä raidemaailman digitalisaation edelläkävijän.

Proxion Rataopisto

Tarjoamme monipuolisen koulutuskattauksen ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan ja infrarakentamisen turvallisuuskoulutusohjelmat.  Kouluttajamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia ja järjestämme koulutustapahtumia ympäri Suomen lähellä koulutettavia.

Projektitoimitukset

Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja käyttää resurssinsa järkevästi. Siksi tarjoamme infrarakentamisen rautaista osaamista ulkoistettuna palveluna niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin. Projekteissa tavoitteenamme ovat turvallisuus, käytettävyys ja sujuvuus.

Tinkimätöntä asiantuntijapalvelua

Me uskomme, että innokkuus, asiantuntijuus ja innovaatiot vievät toimialaa eteenpäin. Raideliikenteen asiantuntijana haluamme jakaa tietoa ja osaamista asiakkaidemme hyväksi. Haluamme myös olla mukana uusissa mielenkiintoisissa hankkeissa, jotka pistävät meidät ylittämään itsemme ja auttavat meitä kehittymään yhä paremmiksi. Sitä kautta syntyy tinkimätön laatumme, jolla autamme asiakkaitamme menestymään.