Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Projektitoimitukset

Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja käyttää resurssinsa järkevästi. Haluamme myös omalla toiminnallamme tukea kestävää kehitystä ja liikenteen siirtymistä raiteille. Tarjoammekin infrarakentamisen rautaista osaamista ulkoistettuna palveluna niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin ennakkoluulottomalla ja ympäristöä kunnioittavalla otteella. Projekteissa tavoitteenamme ovat turvallisuus, käytettävyys ja sujuvuus.

ProX-ECO

ECO TRL eli kattavia tasoristeyslaitoskokonaisuuksia täydellisinä toimituksina rautateille sekä yksityisraiteiden omistajille. ProX-ECO laitoksista on mahdollista rakentaa kaikki tarvittavat laitekokoonpanot erilaisiin tasoristeyksiin.

Perinteisten tasoristeyslaitosten lisäksi Proxion on kehittänyt uudella tavalla toteutetun, siirrettävän ja uudelleen käytettävän tasoristeyskokonaisuuden, joka on helppo ja edullinen asentaa.

Tasoristeyslaitoksien energiansyöttö toteutetaan ProX-EIS -hybridisähkönsyöttöjärjestelmällä. ProX-EIS mahdollistaa myös uusituvan energian käyttämisen järjestelmän osana.

ProX-ECO -tasoristeysesimerkki:

Hybridienergiajärjestelmällä toteutettu valo- ja äänilaitos.

  • Laitoksen vapaana olon valvonta toteutettu akselinlaskijoilla.
  • Varavoima toteutettu litium pohjaisella akustolla.
  • Laitoksen tarvitsema energia tuotetaan aurinkopaneeleilla ja tuuligeneraattorilla

Lisätietoja: Timo Savolainen, puh.  +358 440 882 216

Krooks

Anssi Krooks

Toimitusjohtaja, ECO TRL
EIS Innovations
anssi.krooks@proxion.fi
+358 40 725 6020

ProX-EIS

ProX-EIS on energiajärjestelmien integrointialusta, jonka pohjana on joustava ja modulaarinen Proxionin kehittämä energianhallintaohjelmisto. EIS-systeemiin voidaan liittää haluttu määrä erilaisia energialähteitä, älykkäitä energiavarastoja, ohjelmoitavia logiikoita, invertterejä ja muita komponentteja eri valmistajilta projektin tarpeiden mukaisesti.

ProX-EIS toimii hallintayksikkönä, joka yhdistää kaikki energialähteet, -varastot ja muut komponentit yhdeksi hallittavaksi järjestelmäksi, ja ohjaa niitä halutulla tavalla vaatimusten mukaisesti.

ProX-EIS -sovellusesimerkkejä:

  • Hybridienergiajärjestelmä rautateiden turvalaitteiden sähkönsyöttöön. Järjestelmän varavoimaosuus on toteutettu litiumpohjaisella akustolla, energian tulopuolella hyödynnetään aurinko- ja tuulienergiaa.
  • Hybridienergiajärjestelmä telekommunikaatiolaitteiden sähkönsyöttöön. Hyödyntää uutta litiumakkuteknologiaa sekä aurinkoenergiaa. Sisältää aggregaattien ohjauksen sekä koko järjestelmän etävalvonnan.