Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Proxion vahvistaa jalansijaansa Baltiassa

Proxion vahvistaa jalansijaansa Baltiassa

Raideliikenteen innovatiivinen osaaja; suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Proxion on aloittanut järjestelmällisen toiminnan laajentamisen kansainväliseen markkinaan. Strategiansa mukaisesti Proxion tavoittelee vahvaa kansainvälistä kasvua tarjoamalla laadukkaita raideliikenteen asiantuntijapalveluita Baltian maihin

-Toiminnan laajentaminen Suomen lisäksi myös Baltian maihin istuu saumattomasti kansainvälistymisstrategiaamme, kertoo Proxionin toimitusjohtaja Timo Savolainen. -Baltian alueelle laajentuminen oli luonteva valinta kansainvälistymistä mietittäessä, koska olemme jo saaneet runsaasti kokemusta alueen rautatieinfrasta Eesti Raudteelle toteutetun Viron rataverkon asetinlaiteuudistuksen valmisteluhankkeen osalta.  Haluamme tarjota laadukkaita ja asiantuntemukseen perustuvia palvelujamme entistä laajemmin myös uusille asiakkaille.

Kansainvälinen kasvu vaatii toimenpiteitä

Baltian maihin laajentuminen vaatii Proxionilta toki myös toimenpiteitä. Tarkoituksena on panostaa vahvojen ja kestävien asiakassuhteiden luomiseen niin Virossa kuin muissakin Baltian maissa. Proxion on nimennyt laajentumishankkeen vastuuhenkilöksi Jussi Niemisen, joka jatkossa toimii Baltic Area Managerina. Jussilla on yli kymmenen vuoden kokemus vaativista raideliikenteen suunnittelu- ja projektipäällikkötehtävistä.

-Jussin vahva kokemus Viron rautatieympäristöstä on syntynyt Viron rataverkon asetinlaiteuudistustusprojektin myötä ja hän olikin luonteva valinta miettiessämme vastuuhenkilöä alueen asiakasvastaavaksi, Proxionin suunnittelupalveluiden liiketoimintajohtaja Mikko Saarinen toteaa. – Haluamme luoda toimivat ja luottamukseen perustuvat asiakassuhteet uusien kansainvälisten asiakkaidemme kanssa ja koko Proxionin myyntiorganisaatio osallistuu työhön Jussin tukena.

Tavoitteena uusi toimisto

Kansainväliseen ympäristöön laajentumisen myötä Proxionin tavoitteena on myös uusien toimipisteiden perustaminen tukemaan kansainvälistä kasvua. – Pyrkimyksenämme on avata toimipiste Viroon jo vuoden 2020 aikana. Kasvumme tueksi tarvitsemme runsaasti myös uusia ammattilaisia niin Virosta kuin muualtakin Baltian alueelta ja tulemmekin rekrytoimaan raidealan osaajia osaksi asiantuntevaa tiimiämme, summaa Timo Savolainen.


Lisätietoja:

Timo Savolainen, toimitusjohtaja, +358 44 088 2216

Mikko Saarinen, suunnittelun liiketoimintajohtaja, +358 40 587 0499

Jussi Nieminen, Baltic Area Manager, +358 40 749 3067