Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Proxion vahvistaa palvelutarjontaansa

Proxion vahvistaa palvelutarjontaansa

Vuoden 2020 alusta alkaen olemme selkeyttäneet suunnitteluyksikkömme tiimirakennetta. Tarjoamme palvelujamme jatkossa kuuden tiimin voimin tutulla Proxionin ammattitaidolla. Suunnittelutiimimme ja niiden vetäjät ovat:

Tiimiuudistuksen myötä haemme lisää voimaa ja mahdollisuuksia kasvulle ja kehittymiselle. Samalla voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme ja selkeyttää palvelutarjontaamme. Tarjoamme jatkossakin kaikki rataan liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut saman katon alta – tällä hetkellä suunnitteluyksikössä 60 asiantuntijan voimin.

Olemme mukana 21.-22.1. Tampereella järjestettävillä Rata 2020 -päivillä. Tule käymään osastollamme, niin kerromme lisää!

Lisätietoja:

Mikko Saarinen

Liiketoimintajohtaja, suunnittelupalvelut

puh. 040 5870 499

mikko.saarinen@proxion.fi

Proxion

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni.

Alati kasvavaan tiimiimme kuuluu yli 80 kokenutta ja ennakkoluulotonta liikennetekniikan, sähkötekniikan ja infra-alan huippuosaajaa, joilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Rakkaudesta rautateihin kehitämme alan arvostusta ja toimintaa yhteiskunnan kilpailukyvyn lisäämiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa rautateillä tapahtuvien kuljetusten määrä. We Keep the World on Track! www.proxion.fi