Tulevaisuus raiteilla

Rata 2023

Proxion on jälleen mukana Väyläviraston järjestämässä Rata 2023 -seminaarissa Tampere-talolla 17-18.1.2023! Tule tapaamaan asiantuntijoitamme osastolle 55-57!

  • Suunnittelun kaikki tekniikka-alueet
  • Asiakasräätälöidyt ProX-ratkaisut
  • Infran ja kaluston elinkaaripalvelut

Haluamme tuplata liikenteen raiteilla

Proxion on kasvanut perustamisvuodestaan 2005 lähtien voimakkaasti nojaten raideliikenteen erityisosaamiseen ja asiantuntijuuteen. Viime vuosina palvelutarjontaa on kehitetty palvelemaan nykyisiä asiakassegmenttejä entistä kokonaisvaltaisemmin, minkä johdosta palvelutarjonta on laajentunut.

Haemme jatkuvasti uusia kollegoita, niin kokeneita asiantuntijoita kuin uusia timantteja kasvamaan osaksi Proxion-perhettä! Käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme sekä kesän harjoittelijahaut!

Suunnittelu

Olemme Suomen suurin raideliikenteen suunnittelija. Suunnitteluosaamisemme kattaa kaikki eri raideliikenteen tekniikka-alat ja pystymme osallistumaan kaikkiin suunnittelun vaiheisiin niin julkisella, valtion rataverkolla kuin teollisuuden tukena yksityisraideinvestoinneissa.

ProX-ratkaisumme

Ympäristöarvot, turvallisuus ja helppous ovat Proxionin ratkaisujen perustana. Kehitämme ratkaisujamme turvallisuus ja ympäristö edellä, mutta kustannustehokkaasti. Proxion on älyliikenteen ja teknologian edelläkävijä. Datan hyödyntäminen mahdollistaa raideliikenteen ja -infran paremman suunnittelun sekä päätöksenteon toimenpiteistä. Kokemuksemme tietojärjestelmistä, paikkatiedosta ja ohjelmistoista yhdistettynä vahvaan rautateiden substanssiosaamiseen, tuottaa ylivertaista lisäarvoa asiakkaillemme.

Raideliikenteen asiantuntijapalvelut

Proxionilla meidän tehtävämme on parantaa rautateiden ja kaupunkiraideliikenteen turvallisuutta ja vähentää riskitekijöitä. Hankkeiden aikana asiantuntijamme arvioivat jatkuvasti riskejä, jotta lopputulos on varmasti ensiluokkainen ja turvallinen, käytettävyyttä ja sujuvuutta unohtamatta. Monipuoliset koulutuksemme takaavat raideliikenteen ja rautateiden parissa työskentelevien ammattitaidon kehittymisen ja ylläpitämisen.

Proxionille hakeutuvan ihmisen ei tarvitse olla raidealan asiantuntija. Hän voi kasvaa täällä sellaiseksi.

Mikko Saarinen, Proxion Plan Oy:n toimitusjohtaja

Esityksemme Rata 2023-tapahtumassa