Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Proxion Rataopisto

Rataopiston koulutukset siirtyvät verkkoon

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Proxion Rataopisto on saanut poikkeusluvan Väylävirastolta suorittaa koulutukset lähiopetuksen sijasta etätoteutuksena. Tämän hetkisen tiedon mukaisesti etäkoulutukset jatkuvat 30.6.2021 saakka.

Koulutukset suoritetaan Moodle -alustalla (Eerokki) virtuaalikoulutuksina tutulla Proxion-laadulla.

Tarjoamme monipuolisen koulutuskattauksen ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan ja infrarakentamisen turvallisuuskoulutusohjelmat, esimerkiksi ratatyöturvallisuuskoulutus (Turva), ratatyövastaavan koulutus (RTV), turvamieskoulutus (T-mies) ja monia muita.  Kouluttajamme ovat alansa kokeneita ammattilaisia ja järjestämme koulutustapahtumia ympäri Suomen lähellä koulutettavia.

Koulutusohjelmat

Kaikkiin koulutusohjelmiimme pääset tutustumaan tarkemmin TÄÄLLÄ. Avoimiin koulutustapahtumiin voit ilmoittautua koulutuskalenterissamme. Järjestämme joustavasti myös asiakaskohtaisia koulutustapahtumia, joita voi tiedustella suoraan koulutusmyyntipäällikkö Kaisa Pakaselta, puh. +358 44 49 73 103, e-mail: kaisa.pakanen(at)proxion.fi. Tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Ota yhteyttä Rataopistoon


  Rekisteriseloste

  Poikkeushinnat:

  • Ratatyöturvallisuuskoulutus, etätoteutus 150 €
  • Jos varaat itsellesi PERA + RTV koulutukset, saat paketin yhteishintaan 2100€

  Saat hinnan käyttöösi varaamalla koulutuksen suoraan asiakaspalvelustamme koulutus@proxion.fi tai 0207  495 401.

  Hinnat ja ehdot

  Hinnat ja hintaehdot

  Avoimien koulutusten oppilaskohtaiset perushinnat löydät koulutuskalenterista kunkin koulutuksen kohdalta.

  Avoimien koulutustapahtumien perushinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, koulutustilan ja aamukahvin, sekä todistuksen koulutuksesta. Lisäksi veloitamme kouluttajan mahdolliset matkakulut.

  Sopimusasiakkaiden, yli 10 henkilön ryhmien ja yrityskohtaisten koulutusten hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti.

  Hintatiedustelut koulutusmyyntipäällikkö Kaisa Pakaselta, puh. +358 44 49 73 103, e-mail: kaisa.pakanen(at)proxion.fi.

  Koulutusten myynti- ja osallistumisehdot

  • Avoimiin koulutuksiin on ilmoittauduttava käyttäen koulutuskalenterin ilmoittautumistoimintoa. Yli 10 henkilön ryhmät voidaan ilmoittaa suoraan koulutusmyyntipäällikölle.
  • Koulutusten ryhmäkoko on rajoitettu. Ilman ennakkoilmoittautumista paikalle saapuvalle henkilölle ei voida luvata osallistumismahdollisuutta.
  • Oppilas voi peruuttaa osallistumisen maksutta viimeistään kolme vuorokautta ennen koulutustapahtuman alkua. Mikäli peruutus tehdään alle kolme vuorokautta ennen koulutustapahtuman alkua tai oppilas ei saavu koulutukseen, laskutetaan koulutus ja mahdolliset järjestelykustannukset (matka- ja majoitus jne.) normaalisti. Oppilaalla on kuitenkin mahdollisuus osallistua saman koulutusohjelman toiseen koulutustapahtumaan kuuden kuukauden sisällä käymättä jääneestä koulutuksesta.
  • Avoimet koulutukset alkavat klo 9.00, ellei erikseen muuta ilmoiteta. Yli 15 minuuttia myöhässä saapuvan oppilaan osallistuminen koulutukseen voidaan evätä. Tällöin noudatetaan samoja ehtoja, kuin niissä tapauksissa, joissa oppilas ei saavu koulutukseen.
  • Koulutuskielenä on suomen kieli. Oppilaan kielitaidon tulee olla sellaisella tasolla, että hän voi seurata opetusta ja suorittaa kirjallisen kokeen. Osa koulutuksista on mahdollista järjestää erikseen myös englannin kielellä.
  • Oppilaan ja hänen työnantajansa on varmistettava ennen koulutukseen ilmoittautumista, että oppilas täyttää koulutusohjelmakohtaiset kelpoisuusvaatimukset ja oppilaalla on edellytykset suoriutua koulutuksesta. Keskeiset kelpoisuusvaatimukset on esitetty koulutusohjelmien esittelyissä.
  • Maksuehto 14 päivää netto. Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen.

  Esitetyt hinnat ovat 0 % alv. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.