Koulutukset

Koulutuksia vankalla ammattitaidolla

Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.  Autamme asiakkaitamme kehittämään henkilöstönsä osaamista hyödyntämällä nykyaikaisia koulutusmenetelmiä mm. Videoita, 360-kuvausmenetelmää, VR- ja AR-teknologiaa sekä verkkokoulutusalustaamme. Räätälöimme näitä palveluita ja sovellamme eri toteutusmenetelmiä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Koulutustarjontaamme kuuluvat kaikki keskeiset rautatiealan turvallisuuskoulutusohjelmat, esimerkiksi ratatyöturvallisuuskoulutus (Turva), turvamieskoulutus (T-mies), ratatyövastaavan koulutus (RTV) ja Liikkuvan kaluston kuljettajien kertauskoulutuksen sekä monia muita.  Kouluttajamme ovat pedagogisesti vahvoja, osaavia alansa ammattilaisia.

Teemme myös aktiivista koulutuslaitosyhteistyötä muiden toimijoiden kanssa. Olemme mm. tuottaneet 20 op Ratateknisen toimintaympäristön opintokokonaisuuden yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) kanssa.

Teemme tiivistä yhteistyötä koulutusten osalta Kiwa Inspectan kanssa ja täydennämme näin koulutustarjontaamme asiakkaan eduksi. Yhteistyössä voimme myös standardoida ja sertifioida koulutuksia jatkossa. Koulutustoimintamme laajenee jatkossa myös Baltian alueelle yhteistyössä tytäryhtiömme Proxion Estonian kanssa.

Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta

Kaisa Pakanen
Ryhmäpäällikkö
kaisa.pakanen@proxion.fi
0444973103

Koulutustarjonta

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Proxion Rataopisto on saanut poikkeusluvan Väylävirastolta suorittaa koulutukset lähiopetuksen sijasta etätoteutuksena. Tämänhetkisen tiedon mukaisesti etäkoulutukset jatkuvat toistaiseksi.

Koulutukset suoritetaan virtuaalikoulutuksina tutulla Proxion-laadulla.