Proxion alkaa edustaa RazorSecuren tuotteita Suomessa ja Virossa

RazorSecure Ltd ja Proxion aloittavat yhteistyökumppanuuden Suomessa ja Virossa raidealan kyberturvallisuusratkaisuihin liittyen.

 

Proxion ja RazorSecure ovat aloittaneet yhteistyön Suomessa ja Virossa vastatakseen kyberturvallisuusratkaisujen kasvaneeseen kysyntään. RazorSecure tavoite on parantaa rautateiden kyberturvallisuutta tuotteilla ja palveluilla, jotka on kehitetty suojaamaan veturi- ja ratalaitteita. Yli 3200 ajoneuvon suojaamista koskevat sopimukset ja operaatiot tekevät RazorSecuresta johtavan liikkuvan kaluston kyberturvallisuusratkaisujen tarjoajan. Heidän mukautuvat ja innovatiiviset ratkaisunsa on suunniteltu suurille ja hajanaisille alueille, joilla yhteydet saattavat olla rajoitettuja tai katkonaisia.

RazorSecuren toimitusjohtaja, Alex Cowan, kommentoi yhteistyökumppanuutta Proxionin kanssa: “RazorSecure laajentaa toimintaansa uusille markkinoille kuten Pohjoimaihin, missä olemme jo huomanneet kiinnostusta junaoperaattorien ja kalustonhaltijoiden keskuudessa. Olemme iloisia yhteistyöstä Proxionin kanssa ja toimintamme laajentamisesta Suomen ja Viron markkinoilla.”

Proxion on yksityisomisteinen kriittisen infrastruktuurin asiantuntijatalo, jonka juuret ovat raideliikenteen kehittämisessä. Proxion tarjoaa asiantuntijuuttaan asiakkailleen aina esiselvityksistä suunnitteluun, toteutukseen, operointiin, kunnossapitoon ja omaisuuden elinkaaren hallintaan. Proxionin asiantuntijapalvelujen tavoite on parantaa kriittisen infrastruktuurin ja huoltovarmuuskriittisten toimijoiden turvallisuutta ja vähentää riskitekijöitä.

Proxion Tech Oy:n toimitusjohtaja Markus Jaatinen kommentoi: “Rautatieasiantuntijuutemme lisäksi Proxionilla on erinomaista kokemusta kyberturvallisuudesta, informaatioteknologiasta ja ohjelmistokehityksestä kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä. Kumppanuus Razor Securen kanssa tukee strategiaamme tarjota laajempi valikoima tuotteita ja palveluja asiakkaille raiteilla.”

Proxion lisää RazorSecuren kyberturvallisuustuotteet omaan valikoimaansa ja yhtiöt tulevat tekemään myyntiä ja markkinointia yhdessä kehittääkseen yhteistyökonseptiaan. RazorSecure myös kouluttaa Proxionia monikielisen ensi- ja toissijaisen tuen tarjoamisessa asiakkaille sekä Suomessa että Virossa.

 

 

Kysy lisää