Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Suuntaa Proxionille!

Suuntaa Proxionille!

Raideliikenne elää uutta tulemistaan, eräänlaista renessanssia. Ympäristöarvojen korostuessa myös raideliikenteen merkitys liikkumis- ja kuljetusmuotona kasvaa – onhan raideliikenne yksi ympäristöystävällisimmistä tavoista liikkua tai liikuttaa. Alan merkityksellisyyden nousu ja sen lisäksi alalla meneillään oleva digiloikka tuovat mukanaan uusia työpaikkoja ja rooleja uudenlaisille huippuosaajille – niitä perinteisiäkään rooleja unohtamatta. Alan työllisyysnäkymät ovatkin hyvät. Raideala onkin yht’äkkiä hip ja pop, tämä trendi sopii meille vallan mainiosti!

Meillä Proxionilla on aina monta rautaa tulessa ja uusia timantteja hiottavana. Niinpä myös vuoden 2020 loppupuoliskolla on luvassa useampiakin uusia ja erittäin mielenkiintoisia avauksia. Näiden tulevien avausten myötä tulemme rekrytoimaan loppuvuoden aikana merkittävän määrän uusia asiantuntijoita erilaisiin positioihin. Tulemme palkkaamaan useita kokeneita projektipäälliköitä, joita haemmekin joukkoomme jo nyt kesän aikana yhteistyötahomme avustuksella. Tämän lisäksi rekrytoimme useita eri tekniikka-alojen suunnittelijoita ja asiantuntijoita loppuvuoden aikana – osa positioista on jo avoimina rekrysivullamme ja muista paikoista kerromme lisää elokuussa.

Uusia haasteita tähyävän kannattaa olla proaktiivinen ja toimia heti. Ennakkoluuloton ja omiin kykyihinsä luottava tekijä voi nyt nimittäin ottaa varaslähdön ja kiilata kärkipaikalle tulevan syksyn hakuja ajatellen. Jos siis siellä kesäloman vietossa tai loman jo päätyttyä mieleen hiipii aatos, että syksyn tullen olisi kiva aloittaa monellakin tavoin aiempaa palkitsevammassa työpaikassa, kannattaa pistää hihat heilumaan. Mielenkiintosi ja osaamisesi voit jakaa meille joko tällä HAKULOMAKKEELLA tai lähettämällä postia osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi.

Mitäpä sinä tuumaisit urasta Proxionilla? Meillä on huikean timanttinen työyhteisö, joka haluaisi juuri sinut mukaan suunnittelemaan raidealan tulevaisuutta. Laita viestiä tulemaan, niin sovitaan treffit ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista Proxionilla!

 

Kesäterveisin,

Pia, henkilöstöpäällikkö