Avoinna 8.00 – 16.00 | Hallinto ja laskutus 0207 495 400 | Koulutustiedustelut 0207 495 401info@proxion.fi

 

Tietoa meistä

Kehitämme turvallista ja ympäristöystävällistä raideliikennettä

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Alati kasvavaan proxionilaisten joukkoon kuuluu yli 100 kokenutta ja ennakkoluulotonta alan huippuosaajaa, joilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Proxionilaiset ovat päivittäin mukana muuttamassa maailmaa ja tekemässä tulevaisuuden liikkumisesta helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Pieksämäellä.

Onnistumisemme puhuvat puolestaan

Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on kyky tuottaa asiakkaalle kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Otamme aina huomioon jokaisen liiketoiminta-alueen erityisvaatimukset sekä turvallisuuden. Innovatiivisella otteella luomme raideliikenteen sujuvuutta lisääviä ja kestävää kehitystä tukevia asiakasratkaisuja.

Meidän alallamme menestymiseen vaaditaan myös lainsäädännön ja viranomaismääräysten tuntemusta sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Onnistuneet asiakasprojektit ja niissä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen kertovat vahvasta ammattitaidostamme.

Proxion-asenne vie meitä eteenpäin

Me proxionilaiset olemme aidosti ylpeitä yrityksestämme. Uskomme Proxionin menestyksen salaisuuden piilevän siinä, että meillä uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuutemme kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien. Proxion pelaa joukkueena turvallisemman raideliikenteen tulevaisuuden puolesta. We Keep the World on Track!

Missiomme

Haluamme omalla toiminnallamme vaikuttaa siihen, että raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä kaksinkertaistuu.