Geosuunnittelija

Etsinnässä timanttiseen geosuunnittelutiimiin lisävahvistukseksi jo hiukan suunnittelukokemusta omaava geosuunnittelija. Valittu henkilö voi työskennellä joustavasti millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla tai hyödyntää joustavasti etätyöskentelyä.

Roolissasi pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin ratainfran suunnitteluhankkeisiin, joissa geosuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. radan, sähköradan, turvalaitteiden ja siltojen perustamis-, kuivatus- ja routasuojausrakenteiden mitoitukset.

Työssäsi et ole yksin, vaan toimit tärkeänä osana Proxionin infrasuunnitteluryhmää ja koko suunnitteluliiketoimintaa.
Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja haluat kehittyä geoasiantuntijaksi ja vaativien rakenteiden pohjarakennussuunnittelijaksi. Proxionilla sinulla on siihen hyvät mahdollisuudet ja tukena osaava taustajoukko.

Koulutukseltasi voit olla rakennusalan DI tai insinööri. Toivomme sinulta hyvää perusosaamista geoteknisistä mitoitusmenetelmistä ja ymmärrystä maarakentamisesta.
Eduksesi luetaan, jos olet käyttänyt Geocalc -laskentaohjelmaa ja AutoCAD on sinulle tuttu. Kokemus Tekla Civilin käytöstä on plussaa.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.11.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Infrasuunnittelun ryhmäpäällikkö Henri Lindholm, henri.lindholm@proxion.fi

Kysy lisää

Henri Lindholm
Ryhmäpäällikkö
henri.lindholm@proxion.fi
0408424785

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt