Käyttöönottotarkastaja

Etsimme käyttöönottotarkastajaa valtakunnan timanttisimpaan käyttöönottotarkastusryhmään. Voit olla jo alan kokeneempi konkari tai vasta urapolkusi alussa oleva tulevaisuuden timantti. Voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla ja hyödyntää joustavasti myös etätyöskentelyä.

Käyttöönottotarkastus on osa turvalaitteiden rakennus- ja muutosprojektien laadun- ja turvallisuudenhallintaprosesseja. Käyttöönottotarkastuksen tavoite on varmistaa, että asiakas saa turvallisen ja vaatimusten mukaisen järjestelmän, joka palvelee käyttötarkoitustaan. Käyttöönottotarkastuksen osa-alueita ovat turvalaitesuunnitelmien analysointi, tehdastestaukset (FAT) sekä maastossa tehtävät testit ja tarkastukset (SIT ja SAT). Käyttöönottotarkastajana toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä projektien muiden osapuolten, kuten asiakkaiden, rakennuttajakonsulttien ja järjestelmätoimittajien kanssa. Hyvät yhteistyötaidot ovat siis tehtävässä valttia.

Käyttöönottotarkastajan tehtävässä on hyötyä laaja-alaisesta rautatiejärjestelmän tuntemuksesta. Erityisesti turvalaitejärjestelmien toiminnallisuuden ja teknisten ratkaisujen sekä liikenteellisten tarpeiden ymmärtäminen kuuluvat käyttöönottotarkastajan osaamisalueeseen. Systemaattisuus ja kyky analyyttiseen ajatteluun ovat eduksi käyttöönottotarkastajan tehtävässä.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri. Esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävään.

Proxionilla voit vahvasti vaikuttaa urapolkuusi oman mielenkiintosi mukaan.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae mukaan Suomen timanttisimpaan porukkaan hakulomakkeella.

Miika Kaatrasalo
Ryhmäpäällikkö
miika.kaatrasalo@proxion.fi
0401926111

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt