Kesätyö: ERTMS-harjoittelija

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Mikäli haluat saada huippuduunin, kannattaa laittaa hakemus tulemaan: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa!

Haemme vuoden 2022 kesätiimiimme Helsinkiin, Ouluun tai Tampereelle ERTMS-harjoittelijoita. ERTMS-tiimimme jäsenet työskentelevät raideliikenteen kehittämishankkeessa. Olet esimerkiksi liikenne-, automaatio- tai tietoliikennetekniikan AMK- tai DI-opiskelija ja sinulla on opintoja takana jo muutaman vuoden ajalta. Työkokemus raideliikenteestä, tietoliikenteestä, ohjelmistokehityksestä tai automaatiosuunnittelusta on eduksesi, mutta asenne ratkaisee.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat toimia itsenäisesti ja tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, Eazybreak-edut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD22-pelisääntöjä.

Hae paikkaa oheisella HAKULOMAKKEELLA.

Katso, mitä asiaa Laurilla on sinulle

Kysy lisää

Lauri Aarnio
Tiimipäällikkö
lauri.aarnio@proxion.fi
0407042542
Heidi Sunnari
Tiimipäällikkö
heidi.sunnari@proxion.fi
0401895350

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt