KESÄTYÖ: OHJELMISTOKEHITYS / HARJOITTELIJA

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Mikäli haluat saada huippuduunin, kannattaa laittaa hakemus tulemaan: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa!

Haemme vuoden 2022 kesätiimiimme Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun tai Mikkeliin ohjelmistokehityksen harjoittelijaa. Ohjelmistokehitystiimimme jäsenet työskentelevät raideliikenteeseen liittyvissä ohjelmistokehitysprojekteissa. Olet ohjelmointia osaava ohjelmisto- tai automaatiotekniikan AMK- tai DI-opiskelija ja sinulla on opintoja takana jo muutaman vuoden ajalta. Osaamisesi voi olla web, mobiili, logiikka- tai sulautettujen järjestelmien ohjelmistoista. Työkokemus tai vahva harrastustausta on eduksi.

Asenne on tärkeää ja toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat toimia itsenäisesti ja tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ohjelmistotiimin työkielenä on merkittäviltä osin englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, Eazybreak-edut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD22-pelisääntöjä.

Hae paikkaa oheisella HAKULOMAKKEELLA.

Mitä Proxionilla työskentely tarkoittaa?

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt