Laatu- ja ympäristöasiantuntija

Rivejämme täydentämään kaivataan asiantuntevaa laatu- ja ympäristöasiantuntijaa. Tehtävään valittu henkilö voi työskennellä joustavasti joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Tehtävässä vastaat sertifioidun ympäristöjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä ja toimit aktiivisesti yhteistyössä Proxionin asiantuntijoiden kanssa liiketoimintoihin liittyvien ympäristöasioiden kehittämisessä. Toimit myös laatupäällikön työparina sertifioidun laatujärjestelmän ylläpidossa ja kehittämissä ja osallistut laadunhallinnan ja seurannan tehtäviin. Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Ympäristöalan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan alan korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet onnistua tehtävässä. Lisäksi toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta laatu- ja ympäristötehtävistä sekä yllä lueteltuihin tehtäviin liittyvien säädösten, järjestelmien ja standardien tuntemusta. Myös osaaminen ja kokemus turvallisuuden hallinnan ja riskienhallinnan tehtävistä sekä rautatiealasta on eduksi.

Sinulla on hyvä kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamiskyky ja hyvät dokumentointitaidot. Työskentelet käytännönläheisellä otteella, omaksut ja sovellat uusia asioita ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentely sujuu myös englanniksi.

Innovatiivisen työyhteisön ja kehittymisen mahdollistavan roolin lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat Proxionin henkilöstörahaston edut ja mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen HAKULOMAKKEELLA.

Lisätietoja

Hilppa Kukkonen
HR-asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu
hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi
0452310590

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt