Liikennejärjestelmäasiantuntija (tiimipäällikkö)

Oletko sinä timanttinen liikennejärjestelmäsuunnittelun asiantuntija, joka kaipaa uralle vaihtelua?

Olemme laajentamassa Proxionin liikenne- ja logistiikkasuunnittelun tiimin osaamista myös raideliikennettä laajempiin kokonaisuuksiin, ja jotta saisimme tehtyä entistä kokonaisvaltaisempia selvityksiä, haluamme tarkastella raideliikennettä osana laajempaa kokonaisuutta ja etsimme nykyisen ryhmäpäällikön rinnalle tiimipäällikköä laajentamaan toimintaa yli raideliikennerajojen.

Proxion painottaa toiminnassaan edelleen raideliikennettä, mutta haluamme huomioida jatkossa työssämme myös monipuolisesti muut kulkumuodot. Meidän vahvuuksiamme ovat yhteishenki, ennakkoluulottomuus, välittäminen, avoimuus sekä idearikkaus myös uusille aiheavauksille.

Liikennesuunnittelun tiimissä pääset mukaan rakentamaan omaa liikennejärjestelmäsuunnitteluun- ja logistiikkaan painottuvaa tiimiä yhdessä ryhmäpäällikön kanssa. Saat toimia projektipäällikkönä ja asiantuntijana monipuolisissa raideliikenteeseen ja joukkoliikenteeseen liittyvissä selvityksissä. Raideliikenteen merkitys korostuu uudessa liikennejärjestelmäsuunnitelmassa ja tarjoamme alan parhaat paikat raideliikenteen parissa.

Toimenkuva liikenne- ja logistiikkasuunnittelun tiimissä on laaja ja sitä voidaan myös räätälöidä oman kiinnostuksen mukaan. Mahdollisia projektiaiheitasi voivat olla mm.:

 • Liikennejärjestelmään liittyvät tarveselvitykset
 • Rautatieliikenteeseen ja joukkoliikenteeseen liittyvät selvitykset
 • Rataverkon parannus- ja kehittämishankkeet (tarveselvitykset ja hankearvioinnit)
 • Mahdolliset projektit muiden tiimien kanssa (turvalaitesuunnittelu, logistiikkasuunnittelu)

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta erilaisista projekteista liikennejärjestelmäsuunnitelmien tai raideliikenteen parissa, hyviä kontakteja sidosryhmistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Toivomme sinulta rohkeaa ja avointa asennetta. Tavoitteemme on tuplata rautatieliikenne Suomessa ja olemme mm. mukana edistämässä raideliikenteen automatisointia (Autonominen juna -hanke) ja duoraitioliikenteen tuomista Suomeen.

Proxionilla sinun tukenasi on noin 150 rautatiealan osaajaa ja toimipisteistä voit valita itsellesi mieleisen Helsingistä, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta, Mikkelistä tai Pieksämäeltä.

Ennakkoluulottoman ja välittävän työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeella ja tule osaksi Proxionin menestystarinaa!

Lisätietoja

Katriina Pietilä
Ryhmäpäällikkö
katriina.pietila@proxion.fi
0408620959
Mikko Saarinen
Liiketoimintajohtaja
mikko.saarinen@proxion.fi
0405870499

Proxion työpaikkana

 • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt