Liikennesuunnittelun tiimipäällikkö

Etsimme timanttiseen liikennesuunnittelun tiimiin tiimipäällikköä vastaamaan tiimin toiminnasta ja kehityksestä. Tiimipäällikön tehtävässä voi vapaasti työskennelle millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla tai kotitoimistolla. Loistavan työpaikan lisäksi saat rutkasti vastuuta, mukavan työilmapiirin ja loistavan tiimin ympärillesi!

Roolissasi johdat noin 10 hengen liikennesuunnittelutiimiä, vastaat päivittäisestä esimiestyöstä sekä osallistut myynti- ja tarjoustyöskentelyyn sekä projekteihin niin projektipäällikkönä kuin asiantuntijanakin. Tiimipäällikkönä teet yhteistyötä oman tiimin asiantuntijoiden kanssa, mutta myös muiden liiketoimintojen ja tiimien kanssa. Pitkän tähtäimen tehtäviisi kuuluvat mm. tiimin kasvun varmistaminen ja osaamisen kehittäminen sekä toimintatapojen sekä prosessien tehostaminen.

Pääsääntöisesti toimeksiannot ja tehtävät ovat liikennesuunnittelun projektien ja monipuolisten selvityksien parissa, mutta halutessasi pääset perehtymään myös muihin tekniikka-aloihin, kuten esimerkiksi ratasuunnitelmien laadintaan.

Työssäsi et ole yksin, vaan toimit osana Proxionin liikenne- ja logistiikkasuunnittelunryhmää sekä koko suunnitteluliiketoimintaa. Olet osa tiivistä kolmikkoa liikenne- ja logistiikkasuunnittelun ryhmäpäällikön sekä liikennejärjestelmäsuunnittelun tiimipäällikön kanssa. Vastaatte yhdessä ryhmän kasvusta ja kehittymisestä. Tämän lisäksi sinulla on tukenasi koko Proxionin muu henkilöstö.

Toivomme, että olet liikennesuunnittelun osalta kokenut asiantuntija ja haluat ottaa uralla seuraavan askeleen. Tarjoamme tähän loistavat mahdollisuudet ja tukena on hyvät taustajoukot.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa, viimeisimpänä etuna työsuhdepolkupyörä.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Katriina Viljanen
Ryhmäpäällikkö
katriina.viljanen@proxion.fi
0408620959

Proxion työpaikkana

 • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt
 • Yhteiset maanantaiaamiaiset toimistolla
 • Polkupyöräetu

Muita avoimia työpaikkoja