Ohjelmistopalveluiden ryhmäpäällikkö

Sinä reipas ja monipuolisista tehtävistä pitävä ohjelmisto- ja tietojärjestelmäosaaja, lähde mukaan ryhmäpäälliköksi kasvattamaan Ohjelmistopalveluitamme osin raideliikenteen digitalisaation parissa.

Proxionin Ohjelmistopalvelut on lanseerannut oman tilannekuvajärjestelmän teollisuuden ja satamien yksityisratapihojen hallintaan ja tilannekuvaan. Ryhmä on ollut mukana myös muissa Proxionin hankkeissa, kuten radioverkkojen mittaus- ja raportointialustan toteutuksessa sekä autonomisen junan tehtävien hallintajärjestelmässä. Osallistumme lisäksi julkishallinnon ohjelmisto- ja tietojärjestelmäkehitykseen sekä sovelluskehittäjinä, asiantuntijoina että ylläpitopalvelun tuottajina. Ohjelmistoja kehitämme ketterin menetelmin nykyaikaisilla tekniikoilla selain- ja mobiilikäyttöön.

Toimit ryhmäsi esihenkilönä ja johdat ohjelmistokehitysprojekteja sekä ketterän kehityksen päivittäistä toimintaa. Olet mukana asiakasyhteistyössä sekä ratkaisujen myyntivaiheessa tuote-esittelyiden, tarvemäärittelyn ja tarjousten valmistelun osalta. Olet ulospäinsuuntautunut ja pystyt pitämään monet langat käsissäsi. Olet etsimämme osaaja, jos sinulta löytyy hyvä työkalupakki ohjelmistokehityksestä, olet omatoiminen, tiimityö on luontevaa ja olet halukas tekemään monipuolisia tehtäviä. Voit olla työurallasi seuraavaksi esihenkilötehtävää hakeva tai jo vastaavan tyyppisestä roolista kokemusta kartuttanut. Asenne ratkaisee – kerro siis meille, mitä osaat.

Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Osaat myös tuottaa selkeää kirjallista aineistoa. Toimipiste voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Markus Jaatinen
Liiketoimintajohtaja
markus.jaatinen@proxion.fi
0505988470

Proxion työpaikkana

 • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt
 • Yhteiset maanantaiaamiaiset toimistolla
 • Polkupyöräetu