Tekijöitä raitiotie- ja TKA-suunnitteluun

Etsimme uuteen raitiotie- ja tie-, katu- sekä aluesuunnittelun tiimiin niin suunnittelijoita, pääsuunnittelijoita kuin projektipäällikköitäkin. Näissä eri tehtävissä voi vapaasti työskennellä millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa, tai vaihtoehtoisesti kotitoimistolla. Loistavan työpaikan lisäksi saat rutkasti vastuuta, mukavan työilmapiirin ja loistavat työkaverit ympärillesi!

Roolisisi riippuu kokemuksestasi, omasta innokkuudestasi ottaa vastuuta sekä kyvystäsi kantaa sitä. Suunnittelijana vastaat omasta suunnittelualastasi ja sen menestyksekkäästä hoitamisesta projekteissa, kun taas pääsuunnittelijana pääset myös vastaamaan koko hankkeen eri suunnittelualojen yhteen sovittamisesta ja ohjaamisesta. Projektipäällikkönä puolestaan vastaat hankkeiden valmistelusta, läpiviennistä ja tuloksekkaasta onnistumisesta. Pitemmällä tähtäimellä voit myös edetä urallasi vaikka tiimipäälliköksi, jolloin tehtäviisi kuuluisivat lisäksi mm. tiimin kasvun varmistaminen ja osaamisen kehittäminen sekä toimintatapojen ja prosessien tehostaminen.

Pääsääntöisesti toimeksiannot ja tehtävät ovat tie-, katu- ja kunnallistekniikan suunnittelun projektien parissa, mutta monialaisessa suunnitteluliiketoiminnassamme pääset perehtymään myös muihin tekniikka-aloihin ja halutessasi laajentamaan osaamistasi. Työssäsi et ole yksin, vaan sinulla on tukenasi koko Proxionin muu henkilöstö.

Toivomme, että sinulta löytyy alan tutkinto, jo useampi vuosi kokemusta raitioteiden, katujen ja kunnallistekniikan tai teiden suunnittelusta sekä halu kehittyä lisää ja ottaa urallasi seuraava askel. Tarjoamme tähän loistavat mahdollisuudet, ja tukenasi ovat hyvät taustajoukot.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen, kilpailukykyisen palkan, Proxionin henkilöstörahaston edut, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Runsaiden työmatka-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa. Lue meistä lisää täällä.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Mika Kaukoranta
Ryhmäpäällikkö
mika.kaukoranta@proxion.fi
0408414421

Proxion työpaikkana

 • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt
 • Yhteiset maanantaiaamiaiset toimistolla
 • Polkupyöräetu