Turvalaitesuunnittelija: rautatiet ja metro

Haemme uusia tekijöitä valtakunnan timanttisimpaan turvalaitesuunnittelun ryhmäämme! Voit olla jo alan kokeneempi konkari tai vasta urapolkusi alussa oleva tulevaisuuden timantti.  

Teemme turvalaitesuunnittelua raiteilla kokonaisvaltaisesti: osallistumme kaikkiin Suomen merkittävimpiin projekteihin tehden mm. turvalaitteiden sijoitussuunnittelua, tasoristeysten varoituslaitosten suunnittelua, JKV-suunnittelua, kaapelireitti- ja kytkentäsuunnittelua sekä toiminnallista suunnittelua. Meillä pääset kehittämään osaamistasi mm. rautateiden ja metrojen uusien ja olemassa olevien turvalaitejärjestelmien kehittämisessä sekä osallistumalla ko. järjestelmien käyttöönottoihin. 

Proxionilla pääset työskentelemään Suomen ja Baltian mielenkiintoisimmissa hankkeissa. Kokemuksen karttuessa tai kokemusta jo omaavana voit toimia vastuusuunnittelijana/projektipäällikkönä monipuolisilla rautatiealan projekteilla esim. turvalaitteiden sijoittamisen, toiminnallisuuksien, kaapelireittien, kaapeloinnin, JKV:n sekä varoituslaitoksien parissa. Toimistotyön lisäksi suunnittelijoiden työtehtäviin kuuluvat erilaiset projektikohtaiset maastokatselmukset. 

Koulutukseltasi voit olla AMK-insinööri tai diplomi-insinööri. Toivomme oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä työskennellä sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin – työn temmellyksessä tilanteet voivat muuttua nopeastikin, joten edellytämme jokaiselta tekijältä yhteen hiileen puhaltamista. Hyvä asenne tekemiseen ja uuden oppimiseen kantaa pitkälle! Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa, sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kokemusta myös CAD- ohjelmiston käytöstä. 

Proxion tarjoaa innostavan työilmapiirin, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme innovatiivisen ja inspiroivan työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja monipuoliset henkilöstöedut (mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Epassi-edun ja mahdollisuuden käyttää Villa Proxion -huvilaa). Voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla ja hyödyntää joustavasti myös etätyömahdollisuutta. Projektit tehdään tarkasti ja turvallisesti asiakkaan edellyttämällä tavalla, mutta muuten työntekijämme voivat päättää oman työntekonsa yksityiskohdista itse. 

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta! Haku on auki, kunnes paikka täytetään. 

Lisätietoja

Lauri Aarnio
Rautatieteknologiat
Yksikön johtaja
lauri.aarnio@proxion.fi
0407042542

Proxion työpaikkana

 • ePassi liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt
 • Yhteiset maanantaiaamiaiset toimistolla
 • Polkupyöräetu

Muita avoimia työpaikkoja