Automaatioinsinööri

Etsimme valtakunnan timanttisimpaan turvalaitesuunnittelun ryhmään turvalaitesuunnittelijoita. Voit olla jo alan kokeneempi konkari tai vasta urapolkusi alussa oleva tulevaisuuden timantti. Voit työskennellä joustavasti millä tahansa Proxionin toimistopaikkakunnalla ja hyödyntää joustavasti myös etätyöskentelyä.

Turvalaitteiden ja liikenteenohjausjärjestelmien suunnittelussa yksi tärkeimmistä asioista on minimoida turvallisuusriskit. Ammattilaisillamme on laaja-alaista kokemusta rautateiden liikenteenohjaus- ja turvalaitejärjestelmistä. Suunnittelemme uusia järjestelmäratkaisuja ja teemme muutostöitä olemassa oleviin järjestelmiin.

Turvalaitesuunnitteluun sisältyy eri osa-alueita, kuten turvalaitteiden sijoitussuunnittelu, kytkentäsuunnittelu, tasoristeysten varoituslaitosten suunnittelu, merkkisuunnittelu sekä JKV- ja ERTMS- järjestelmien suunnittelu.

Meillä pääset työskentelemään tekemään suunnittelua Suomen ja Baltian mielenkiintoisimmissa hankkeissa. Kokemuksen karttuessa tai kokemusta jo omaavana voit toimia vastuusuunnittelijana/projektipäällikkönä monipuolisilla rautatiealan projekteilla esim. turvalaitteiden sijoittamisen, toiminnallisuuksien, kaapelireittien, kaapeloinnin, JKV:n sekä varoituslaitoksien parissa. Toimistotyön lisäksi suunnittelijoiden työtehtäviin kuuluvat erilaiset projektikohtaiset maastokatselmukset.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen taitoa. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi. Koulutukseltasi voit olla insinööri (AMK) tai Diplomi-insinööri (DI), esimerkiksi automaatioinsinöörin koulutus on monen nykyisen suunnittelijamme koulutustausta. Toivomme sinulta kokemusta CAD -ohjelmiston käytöstä sekä oma-aloitteista työotetta. Työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.11.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Turvalaitesuunnittelun ryhmäpäällikkö Jesse Snäkin, jesse.snakin@proxion.fi.

Lisätietoja

Jesse Snäkin
Ryhmäpäällikkö
jesse.snakin@proxion.fi
0407493066

Proxion työpaikkana

 • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
 • Matkapuhelinetu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
 • Joustavat työntekemisen tavat
 • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
 • Henkilöstörahasto
 • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt
 • Yhteiset maanantaiaamiaiset toimistolla
 • Polkupyöräetu