Turvallisuus- ja riskienhallinnan asiantuntija

Haemme timanttiseen tiimiimme  riskienhallinnan osaajaa mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin. Turvallisuus- ja riskienhallinnan asiantuntija pääsee osaksi asiantuntevaa turvallisuus- ja riskienhallintatiimiä. Tehtävään valittu henkilö voi työskennellä joustavasti joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Työpäiväsi ovat monipuolisia ja koostuvat mielenkiintoisista rautatiejärjestelmään liittyvistä riskienhallinta- ja turvallisuustehtävistä.

Tehtävänäsi on riskienhallinta mm. rautatiejärjestelmään kohdistuvissa teknisissä, toiminnallisissa ja organisatorisissa muutoksissa sekä rautateiden suunnittelussa ja rakentamisessa. Teet myös riskienarviointeja, jotka liittyvät esimerkiksi rautatieturvallisuusjohtamisjärjestelmiin, kaupunkiraideliikenteeseen ja VAK-kuljetuksiin.

Lisäksi pääset tekemään toiminnalliseen turvallisuuteen liittyviä turvallisuus- ja riskienhallintatehtäviä seuraten EN 5012x-standardeja. Myös erilaiset turvallisuussuunnitteluun, -johtamiseen ja -hallintaan liittyvät tehtävät, riskienarviointia sisältävät selvitys- ja tutkimustyöt sekä dokumenttien laadinta ja raportointi ovat osa työnkuvaasi.

Roolissa menestyminen edellyttää vahvaa taustaa monipuolisista turvallisuus- ja riskienhallinnan tehtävistä, lisäksi suoritettu turvallisuusalan korkeakoulututkinto on tehtävässä hyödyksi. Myös aiempi kokemus rautatiealalta katsotaan eduksi.

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Innovatiivisen työyhteisön lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa ja pääset osaksi Proxionin henkilöstörahastoa.

Hakemukset palkkatoiveineen voit jättää HAKULOMAKKEELLA

Lisätietoja

Vesa Korpi
Liiketoimintajohtaja
vesa.korpi@proxion.fi
0406862234

Proxion työpaikkana

  • Eazybreak liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu
  • Matkapuhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vapaus valita toimiston ja etätyöskentelyn välillä
  • Joustavat työntekemisen tavat
  • Villa Proxion -huvilan käyttö Espanjassa
  • Henkilöstörahasto
  • Timanttiset kollegat ja esihenkilöt