Elinkaarenhallinta

Esiselvitykset ja hankearvioinnit

Jokainen onnistunut hanke lähtee hyvästä ideasta ja ennen kaikkea kattavista lähtötiedoista. Asiantuntijamme ovat apunasi esiselvitysten laadinnassa, kuten tarveselvityksissä ja hankearvioinnissa.

  • 20 vuoden kokemus rautatiesuunnittelusta
  • Täyden palvelun asiantuntijatalo
  • Digitalisoituvan infrastruktuurin ammattilainen

Lähtötiedot kuntoon jokaisella hankkeella

Proxion tarjoaa syvällistä asiantuntemusta esiselvitysten ja hankearviointien alueella. Tämä vaihe on kriittinen, kun määritellään projektin kannattavuus ja toteuttamiskelpoisuus. Asiantuntijamme arvioivat huolellisesti hankkeiden potentiaalia, tarjoten kattavia analyysejä ja suunnitelmia, jotka auttavat luomaan vankan perustan tuleville projekteille.

Jokainen onnistunut hanke lähtee hyvästä ideasta ja ennen kaikkea kattavista lähtötiedoista. Asiantuntijamme ovat apunasi esiselvitysten laadinnassa, kuten tarveselvityksissä ja hankearvioinnissa. Esiselvitysvaiheessa on tarkoitus arvioida infrahankkeen kannattavuutta, toteuttamiskelpoisuutta ja määritellä alustavat toteutusvaihtoehdot. Esiselvitysvaiheessa syntyvät ensimmäiset vaatimukset tulevalle hankkeelle.

Miksi valita Proxion?

Proxion ja WSP ovat yhdistyneet

Meitä yhdistää halu haastaa nykytilanne, kasvaa ja vahvistaa osaamistamme. Yhdessä tuemme asiakkaitamme entistäkin paremmin tavoitteidensa saavuttamisessa ja asiantuntijamme saavat vahvan pohjan kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisina.

Ketterä toimija

Olemme suomalainen, yksityisomisteinen yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras! Proxion haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että teollisuuden kilpailukyky paranee ja ihmisten liikkuminen helpottuu.

Juuret raideliikenteen kehittämisessä

Haluamme ravistella ja muuttaa perinteistä, parhaillaan digitalisoituvaa raideliikennealaa. Olemme mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä ratahankkeissa, kuten olemme olleet jo vuodesta 2005. Tarjoamme kaikkien eri tekniikka-alojen suunnittelua ja asiantuntijapalveluita elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Ihmisläheistä ja kestävää asiantuntijuutta

Alusta asti Proxionin toimintaa on ohjannut ajatus vastuusta ja vapaudesta. Jokaisella yrityksen työntekijällä on yhtäläinen vapaus hoitaa omat vastuunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Nopea ja helppo vuorovaikutus

Keskeinen vahvuutemme on nopea ja helppo vuorovaikutus, joka tarjoaa asiakkaillemme sujuvan ja tehokkaan yhteistyökokemuksen. Aikataulujen, monialaisten kokonaisuuksien ja useiden sidosryhmien tarpeiden huomiointi on helpompaa, kun projekteilla on käytössä lähes 200 asiantuntijan ammattitaito.

Pienemmät toimeksiannot nopealla aikataululla

Pyrimme aina ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisen kannalta kestäviin ratkaisuihin. Meillä on käytössämme alan uusin osaaminen ja tuorein teknologia. Se takaa sen, että asiakas voi aina olla tyytyväinen projektin lopputulokseen.

Lisätietoja

Katriina Viljanen
Liikenne ja ympäristö
Yksikön johtaja
katriina.viljanen@proxion.fi
0408620959
Kimmo Kolehmainen
Käyttöönotto- ja mittauspalvelut
Yksikönpäällikkö
kimmo.kolehmainen@proxion.fi
+358451458063
Eero Kauppinen
Liikennesuunnittelu
Yksikönpäällikkö
eero.kauppinen@proxion.fi
+358505125204
Jouni Mikkonen
Ympäristösuunnittelu
Yksikönpäällikkö
jouni.mikkonen@proxion.fi
0442101261
Kaisa-Liisa Tikka
Simuloinnit ja aikataulusuunnittelu
Ryhmäpäällikkö
kaisa-liisa.tikka@proxion.fi
+358 50 380 0460
Katja Ojala
Liikennejärjestelmät
Yksikönpäällikkö
katja.ojala@proxion.fi
+358505111747